بنابر اخبار غیر رسمی؛
اعلام نتایج غیررسمی انتخابات مجلس دهم در استان سمنان
نتایج غیررسمی دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان سمنان اعلام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، انتخابات 7 اسفند در سراسر استان سمنان با شکوه فراوان و مشارکت 65 درصدی برگزار شد و بعد از پایان یافتن فرآیند شمارش آرا نتایج غیررسمی دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان سمنان اعلام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت، ,1- ابوالفضل حسن بیگی از حوزه انتخابیه دامغان با 17 هزار و 244 رای با جریان سیاسی اصولگرا به بهارستان راه یافت.
,2- غلامرضا کاتب از حوزه انتخابیه گرمسار و آرادان با 23 هزار و 668 رای با جریان سیاسی مستقل بار دیگر نماینده مردم این شهر در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.
,3- سید حسن حسینی از حوزه انتخابیه شاهرود و میامی با 49 هزار رای با جریان سیاسی اصولگرا به دهمین دوره مجلس شورای اسلامی راه یافت.
,4- احمد همتی از حوزه انتخابیه سمنان و مهدی شهر با 31 هزار و 545 رای با جریان سیاسی اصلاح طلب به بهارستان راه یافت.
,نتایج انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان سمنان بهطور غیر رسمی اعلام شده است، اما هنوز از سوی وزارت کشور نتایج بهطور رسمی اعلام نشده است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه