فرماندار شهرستان پارس آباد خبر داد
مشارکت بیش از 77 درصد مردم شهرستان پارس آباد در انتخابات
فرماندار شهرستان پارس آباد از مشارکت مردم این شهرستان در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری بیش از 77 درصد اعلام کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، اکبر صمدی رئیس ستاد انتخابیه شهرستان پارس آباد و بیله سوار دقایقی پیش با اعلام این خبر گفت: بر اساس اطلاعات اولیه بدست آمده از سامانه جامع انتخابات, میزان مشارکت مردم فهیم و آگاه شهرستانهای پارس آباد و بیله سوار در انتخابات هفتم اسفند بیش از 77 درصد بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان,,
صمدی با بیان اینکه این انتخابات در کمال صحت و سلامت بدون هیچگونه تخلف در شعبات اخذ رای برگزار شد، افزود: گزارشات موردی افراد نیز توسط شورای تامین شهرستان به جد رسیدگی و برخورد شده است.
,,
فرماندار پارس آباد گفت: اعلام اطلاعات دقیق تر میزان مشارکت مردم پس از صورتجلسه نهایی منتشر خواهد شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه