به مناسبت ایام فاطمیه؛

عهدنامه فاطمیون با اولین مدافع حرم

عهدنامه فاطمیون با اولین مدافع حرم
آری فاطمه اطهر (سلام الله علیهما) جهانی شد (سیدة نسا العالمین) و در زیر چتر این مکتب انسان ساز که خود آینه ای از تجلی جمال حق تعالی بودگام در مسیری نهاد که می رود تا بشریت را به آن جایگاه اصلی خود (اشرف مخلوقات ) برساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیار، با نام خداوند بی همتا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیار,

عهدنامه فاطمیون با اولین مدافع حرم

,

وقتی خداوند خیر کثیر خود را بر پیغمبر رحمت ارزانی نمود و آیات وحیانی کوثر را بر او جاری ساخت کسی نمی دانست که این دردانه نبی مکرم اسلام و بهانه خلقت روزی بعنوان مدافع حرم دین وامیرالمومنین بسان سرباز پاکباخته ای فدایی امام و مقتدای خویش خواهد شد و در بهاری ترین روزهای عمر، جان گوهربارش را در دفاع از حرم ولی خود تقدیم خواهد نمود.

,

چرا که این عفیفه حوراء از همان دوران طفولیت در کنار پدر، مرهم زخمهای خورده از دوست و دشمنش و در هم رکابی همسرش کم نگذاشت همان  زهرا بتولی که بهجت دل پدر و همسر بود و وجود نازنیش گرمی بخش حرم نبوی و علوی  که دردامن نورانی و پر مهرخویش حسنین و زینبین را چنان پروراند که همه سلاله  عصمت و طهارت بدانها اقتداء نمودند و تا به امروز فروغ آسمان امامت و ولایت جاودانه و در حال پرتو افشانی ست.

,

و چه نیکو می دانست که عاقبت حمایت از حرم ولایت  و دفع شر دشمنان دین و دیانت ، نیلوفر ارغوانی می خواهد و خون، خونی که روح و جان تازه ای به کالبد نو نهال اسلام دمد و خواص بی بصیرت را رسوا  و مکر فتنه گران را برملاء نماید همان خواصی که دورانی شانه به شانه پیمبر بودند و بعد اندک فاصله ای چنان تحت تاثیر عنصر  نفوذ در مقابل وصی و دردانه او صف آرایی نمودند و آن حرمت شکنی را رواداشته و وجود نازنینش را آزردند و شدند مغبوض درگاه الهی تا ابد الدهر (الهم العنهم اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد) و شدند مصداق آن حدیث نبوی که هرکه فاطمه را خشنود ساخت خدا را راضی و خشنود ساخته و هر که او را غضبناک ساخت خدا را غضباناک نموده است.

,

آری فاطمه اطهر (سلام الله علیهما) جهانی شد (سیدة نسا العالمین) و در زیر چتر این مکتب انسان ساز که خود آینه ای از تجلی جمال حق تعالی بودگام در مسیری نهاد که می رود تا بشریت را به آن جایگاه اصلی خود (اشرف مخلوقات ) برساند و او را در عرش اعلیین به مقام انسان کامل که وجودش باعث بسی فخر ومباهات برعرشیان است )فتبارک الله احسن الخالقین ) و الگویی است تمام عیار بر فرشیان که به زیبایی ارائه طریق نموده و با ایفای نقش مختلف در ابعاد فردی و اجتماعی که ازهمه مهمتر در بعد مجاهدت وحضور در تصمیم گیریهای عظیم اجتماعی در قله عزت و شرافت قرارگرفته تا امروز من مدعی  فاطمی  به تبعیت از ولی زمانه خود عهد ببندم که با بصیرت کامل حق را از باطل تمیز داده و در بزنگاهها حربه دشمنان معاند را خنثی و کج فهمی های دوستان نابخرد را اصلاح و خودی را از نفوذ دشمنان مراقبت نمایم و در هیچ موقعیتی ذلت را نپذیرم و به دادخواهی و تظلم خواهی تمامی مظلومان عالم در مصاف با خصم و استکبار و با تبری از معاویه و  یزید صفتان از پا ننشینم و خود را مهیای حیات در عصرظهور و بوستان مهدویت نمایم.        انشاءالله

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه