امام جمعه گرمسار:

امرمعروف و نهی از منکر نیاز فکری نسل جوان است

امرمعروف و نهی از منکر نیاز فکری نسل جوان است
امام جمعه گرمسار گفت: امرمعروف و نهی از منکر نیاز فکری نسل جوان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از گرمسارآنلاین  صبح امروز جلسه فرهنگی ستاد احیای امر معروف و نهی از منکر شهرستان گرمسار با حضور امام جمعه و دیگر مسئولین اجرایی در محل سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,

در این جلسه حجت الاسلام سید علی مهدی نژاد؛ امام جمعه گرمسار به تشریح ابعاد ویژگی یک جامعه اسلامی و سالم در شکل گیری فرهنگ ناب امر معروف و نهی ازمنکر اشاره کرد و گفت: امر معروف می تواند گمراهی و انحطاط را از جامعه دور کند و با این رفتار و عمل اسلامی می توانیم بنیان زندگی و خانواده را به شکل واقعی و سالم در کنار جامعه پیش ببریم.

,

امام جمعه گرمسار در ادامه به همکاری سازمان های فرهنگی و دانشگاه ها در جهت ایجاد کمیته های مردمی با محوریت امر معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: ایجاد فرهنگ امر معروف میان نوجوانان و جوانان که جامعه هدف ماست می تواند باعث بسیاری از موفقیت ها و تکامل های فرهنگی و اسلامی در جامعه می شود.

,

مهدی نژاد در ادامه گفت: دانشگاه ها و مدارس با برگزاری دوره ها و کلاس های اموزشی در جهت امر معورف و نهی از منکر به دنبال توسعه و ترغیب این فرهنگ در محیط های اموزشی باشند.

,

انتهای پیام /رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه