فرماندار جوین خبرداد:
مشارکت ۷۶ درصدی مردم جوین در انتخابات
فرماندار جوین گفت: 76 درصد واجدان شرایط رای دادن درجوین در انتخابات هفتم اسفند شرکت کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم جدی کار در گفتگو با آل نور با قدردانی از حضورحماسی وبا شکوه مردم در پای صندوق های اخذ رای ، اظهار داشت: مردم شهرستان جوین با حضور در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره ی مجلس خبرگان رهبری، همگام با مردم سراسر کشور ، حماسه ای دیگر را رقم زدند و نشان دادند که به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی وفادارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور , آل نور,وی از مشارکت ۷۶ درصدی مردم شهرستان در انتخابات خبر داد. افزود: از مجموع ۳۸ هزار و ۵۰۰نفر واجد شرایط رای دادن در جوین ۲۹ هزارو ۱۳۸نفر در انتخابات شرکت کردند.
,فرماندارجوین با تقدیر از برگزارکنندکان انتخابات نیز گفت:۱۳۰۰ نفر به عنوان عوامل اجرایی شامل نیروهای نظارتی، اجتماعی، امنیتی و پشتیبانی در برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در این شهرستان همکاری داشتند.
,جدی کاربا بیان اینکه روز هفتم اسفند به عنوان برگ زرینی درتاریخ سیاسی معاصر ایران ماندگار خواهد شد، تصریح کرد:.مردم نیک اندیش وهوشیار شهرستان با وجود همه مشکلات، باردیگر ثابت کردند که به نظام، انقلاب و کشور پایبند بوده و باامیدواری به افق های روشن چشم دوخته اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه