رئیس اداره نجات دریایی سازمان بنادر دریانوردی:
مانور ملی جستجو و نجات دریایی در سال 95 در بندر چابهار برگزار می شود
رئیس اداره نجات دریایی سازمان بنادر دریانوردی از برگزاری مانور ملی جستجو و نجات دریایی در سال 95 در بندر چابهار خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، سعید خرسندی با اشاره به اهمیت بندر چابهار و تردد شناورهای تجاری در محدوده این بندر اظهار کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده توسط سازمان بنادر و دریانوردی برگزاری مانور ملی جستجو و نجات دریایی در سال آینده در بندر چابهار اجرا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران، ,وی افزود: با توجه به گستردگی سواحل مکران و توسعه بندر چابهار سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک نهاد حاکمیتی باید نقش خود را در بخش مختلف با هماهنگی سایر نهادها گسترش دهد.
خرسندی بیان کرد: این مانور در بخش جستجو و نجات دریایی و تقویت همیاران ناجی است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به وجود نهادهای اداره کل شیلات، هلال احمر، تعاونی ها، دریابانی، نیروی دریایی سپاه، نیروی دریایی ارتش، وجود اسکله ها و شناورها باید همیاران ناجی را تقویت کنیم تا در مواقع اضطرار در دریا از آنان بهره گیریم.
انتهای پیام/
وی افزود: با توجه به گستردگی سواحل مکران و توسعه بندر چابهار سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک نهاد حاکمیتی باید نقش خود را در بخش مختلف با هماهنگی سایر نهادها گسترش دهد.
,خرسندی بیان کرد: این مانور در بخش جستجو و نجات دریایی و تقویت همیاران ناجی است.
,وی خاطر نشان کرد: با توجه به وجود نهادهای اداره کل شیلات، هلال احمر، تعاونی ها، دریابانی، نیروی دریایی سپاه، نیروی دریایی ارتش، وجود اسکله ها و شناورها باید همیاران ناجی را تقویت کنیم تا در مواقع اضطرار در دریا از آنان بهره گیریم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه