ارائه ۲۹ هزار نفر خدمت رایگان به مردم بخش لادیز در بیمارستان صحرایی

ارائه ۲۹ هزار نفر خدمت رایگان به مردم بخش لادیز در بیمارستان صحرایی
رییس بیمارستان شهید دکتر قاضی سنندج گفت: 29 هزار نفر خدمت به مردم بخش لادیز و شهرستان میرجاوه در بیمارستان صحرایی شهید قاضی سنندج ارائه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ سرهنگ پاسدار سید هاشم حسینی در حاشیه ی مراسم تقدیر از عوامل اجرایی بیمارستان صحرایی، در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: بیمارستان صحرایی شهید قاضی سنندج به مدت یک هفته در بخش لادیز شهرستان میرجاوه مستقر بود و به ارائه خدمات پزشکی به مردم این منطقه محروم پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز, لادیز,

وی افزود:در طول این مدت 29 هزار نفر خدمت به مردم بخش لادیز و شهرستان میرجاوه ارائه شد که  600 نفر از بیماران برای ادامه درمان به مراکز تخصصی زاهدان ارجاع داده شدند.

,

وی خاطر نشان کرد: 50 نفر از بیماران نیز که دارای بیماری های پیچیده ای بودند مانند خانمی که در 17 سالگی،  هنوز دندان نداشت و موارد پیچیده دیگر به مراکز تخصصی و فوق تخصصی در تهران و سایر استانها ارجاع داده شدند.

,

حسینی با اشاره به مهمان نوازی مردم این منطقه، تاکید کرد: خونگرمی، فتوت صداقت، جوانمردی، ایثار و فداکاری را از  مردم این منطقه آموختم و چندین سال تحصیلات دانشگاهی من در یک طرف، اما در یک هفته ای که در کنار مردم این منطقه بودم درس های زیادی از مردم مرزدار این منطقه آموختم.

,

گفتنی است در این مراسم از زحمات عوامل اجرایی بیمارستان صحرایی تقدیر به عمل آمد.

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه