logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

گزارش اختصاصی دانا از تعیین دستمزد کارگری؛

حرکت کارگران از خط فقر به سمت خط فلاکت/ تدبیر دولت باز هم به کمک کارگران نیامد

حرکت کارگران از خط فقر به سمت خط فلاکت/ تدبیر دولت باز هم به کمک کارگران نیامد
این روزها شورای عالی کار سخت درگیر تعیین مزد حداقلی کارگران برای سال 95 است که با توجه به عملکرد ضعیف اقتصادی دولت در سه سال گذشته و بر طبق پیش بینی ها گویا کارگران از خط فقر به خط فلاکت خواهند رسید.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حداقل دستمزد در سال 94 برای کارگران 712 هزارتومان بود. این درحالیست که خط فقر شهری برای تهران بیش از سه میلیون تومان تعیین شده است که 3 برابر بیش تر از حداقل دستمزد کارگری است.

از طرفی هزینه های زیاد زندگی و افزایش قیمت ها که در بعضی موارد که به 200 درصد هم رسیده و از طرفی تورم نامعلومی که فقط  آماری از طرف دولتمردان اعلام می شود و در ظاهر رکود شدید اقتصادی دیده می شود، کارگران را تحت فشار قرار داده که حتی در بعضی موارد دیده می شود که یک کارگر با 4 نفر اعضای خانواده با سه شغل هم نمی تواند معیشت و رفاه اقتصادی خانواده خود را تامین کند.

این روزها شورای عالی کار با توجه به روزهای پایانی سال سخت درگیر تعیین دستمزد سال 95 است که گویا با این تفاسیر از عملکرد دولت در افزایش حقوق کارمندان برای کارگران افزایش 15 درصدی پیش بینی می شود اما این در حالیست که قطعا افزایش 15 درصدی نه می تواند معیشت کارگران را تامین کند و نه می تواند تحققی بر شعارهای اقتصادی حسن روحانی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,

طی جلساتی که این روزها شورای عالی کار برگزار می کند به گفته نماینده کارگران از بین 9نفری که در شورای عالی کار حضور دارند تنها 3 نفر نماینده کارگر و بقیه نماینده کارفرما هستند؛ گویا دولتمردان بیش تر از پیش از قشر کارگری می خواهند فاصله بگیرند و شعارهای خود را در حد شعار فقط در تاریخ ثبت کنند و سرگرم کارهای سیاسی بمانند.

,

 

,

دولت حسن روحانی که با شعارهای اقتصادی پا به عرصه گذاشته نباید این قشر از جامعه را نادیده بگیرد چرا که با حساب کوچکی می شود به این نتکته رسید که کارگران ما از زیر خط فقر هم عبور کرده اند.

نماینده کارگران در شورای عالی کار با اشاره به اینکه "بررسی شیوه های تعیین دستمزد ۹۵" دستور آخرین جلسه شورای عالی کار است گفت: کارگران ما روی خط فلاکت زندگی می کنند نه زیر خط فقر. در شورای عالی کار همواره رأی کارفرمای بزرگ غالب بوده است.


با این تفاسیر فقط می توان عملکرد ضعیف دولت در حمایت از کارگران را عنوان کرد که این روزها زندگی روی خط فلاکت را تحمل می کنند؛ دولت تدبیر همان دولتی است که با وعده های اقتصادی و معیشت اقتصادی مردم روی کار آمده است اما عملکرد سه سال باعث شده که کارگران از خط فقر به خط فلاکت برسند.


حال با توجه به نادیده گرفته شدن حق کارگران و تعیین دستمزدی که حداقل زیر خط فقر نباشد آرزویی شده که گویا با تدبیر دولت امید حل نخواهد شد و باید منتظر ماند تا حقوقی زیر خط فقر برای قشر کارگری تعیین شود.


انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه