logo
جمعه 01 آبان 1405 | جمعه 23 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

خریدهای استقلال خوب نبود

خریدهای استقلال خوب نبود
بازیکن و مربی اسبق استقلال معتقد است که این تیم آنالیز خوبی از بازی با الشباب نداشت و در حالی شکست خورد که حریف عربستانی بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مجید نامجومطلق در مورد باخت استقلال حرف‌هایش را اینگونه آغاز می‌کند: «اعتقاد دارم که استقلال آنالیز خوبی از این بازی نداشت و از طرفی این تیم نتوانست کارهای تاکتیکی را به خوبی در زمین اجرا کند. الشباب یکی از تیم‌های خوب عربستان است که در فاز تهاجمی و 50متر رو به جلو، بازیکنان بسیار خوبی در اختیار دارد. آنها در ضدحملات موفق بودند و علاوه بر گلی که زدند فرصت‌های دیگری را به دست آوردند. البته نباید فراموش کرد که استقلال از لحاظ داوری ضرر کرد و اگر پنالتی این تیم گرفته می‌شد شاید جریان بازی فرق می‌کرد.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

نامجو مطلق ادامه می‌دهد: «به نظر من استقلال شاداب و سرحال نبود و خیلی راحت به الشباب موقعیت گلزنی می‌داد. استقلال عجول بازی می‌کرد و این مسائل به شرایط روحی و روانی این تیم مربوط می‌شود. این تیم در بازی‌های اخیر نتایج خوبی کسب نکرده و به همین دلیل تحت فشار قرار دارد. استقلال دوست داشت خیلی زود به گل برسد و عجولانه بازی می‌کرد.»

,

بازیکن اسبق استقلال در قسمت دیگری از حرف‌هایش می‌گوید: «جدایی چند بازیکن تاثیرگذار مثل مجیدی، منتظری و نکونام حالا تاثیر خودش را نشان می‌دهد. مسئله دیگر این است که شرایط سنی استقلال خوب نیست و این تیم از همان ابتدا توان جنگیدن در 3 جام را نداشت. میانگین سنی استقلال بالا است و از طرفی تعداد زیاد ملی‌پوشان این تیم باعث می‌شود تا فشار بدنی روی آنها زیاد باشد. استقلال تا حالا به خاطر تجربه بازیکنان و کادرفنی در لیگ برتر خوب امتیاز گرفته ولی به هیچ عنوان شاهد بازی‌های زیبا از این تیم نبودیم. به نظر من استقلال نیاز به دگرگونی در فصل آینده دارد.»

,

نامجو مطلق در مورد انتقادهایی که از امیر قلعه‌نویی بابت خریدهایش در این فصل می‌شود می‌گوید: «من هم معتقدم که استقلال امسال خوب خرید نکرد. انتظار می‌رفت بازیکنانی مثل کاروالیو، کبه، اولادی و دیگر بازیکنانی که به استقلال آمدند تاثیر مثبتی داشته باشند ولی اینطور نشد. حتی ایمان مبعلی هم نتوانست آنطور که انتظار می‌رفت بازی کند.»

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه