شهردار زنجان خواستار شد
احیای فعالیت های سرای ملک بازار زنجان
محسن امین در جلسه مشترک میراث فرهنگی و شهرداری با بیان اینکه حمایت از هنرمندان در برنامه کاری شهرداری است امادگی نهاد متبوعش را برای فراهم کردن فضا برای ارائه آثار فرهنگی به عموم مردم اعلام کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از موج رسا, محسن امین در جلسه مشترک میراث فرهنگی و شهرداری با بیان اینکه حمایت از هنرمندان در برنامه کاری شهرداری است امادگی نهاد متبوعش را برای فراهم کردن فضا برای ارائه آثار فرهنگی به عموم مردم اعلام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,وی خاطر نشان کرد: از هنرمندان فعال در عرصه صنایع دستی زنجان به صورت دائمی با یک نقشه راه چهار فصلی و اصولی حمایت میکنیم.
,شهردار زنجان گفت: با یک سازه مناسب در محلهای ورودی و خروجی شهر و برای مخاطبان مختلف اقدامات مختلفی در زمینه عرضه آثار فرهنگی هنری انجام خواهد شد.
,امین تصریح کرد: از بخش خصوصی انتظار داریم در فعالیت های حرفهای ایده پردازی قوی و مناسبی داشته باشند تا اقدامات ماندگاری انجام شود.
,وی تاکید کرد: در اجرای پروژههای گردشگری باید جذب مسافر و گردشگر به جد مورد توجه باشد.
,شهردار زنجان خواستار احیای فعالیت های سرای ملک شد و افزود: با راه اندازی این سرای مرمت شده و تقویت کارکرد آن می توان مسافران و بازدید کنندگان را به سمت بازار زنجان سوق داد.
,امین با اشاره به ظرفیت بخش خصوصی گفت: بخش خصوصی نباید در انتظار کمک های دولت باشد بلکه خود باید با برنامه ای منسجم و امکان سنجی شده وارد عرصه شود و به سود آوری بیندیشد.
,شهردار زنجان خاطر نشان کرد: راه اندازی نمایشگاه های مدرن برای استفاده بخش خصوصی نیز از برنامه های بلند مدت است.
,,
*دیدگاه مدیریت شهری زنجان توسعه گرا است
,مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان نیز گفت: خوشبختانه دیدگاه مدیریت شهری زنجان بسیار مناسب و توسعه گرا است.
,یحیی رحمتی با تاکید بر ضرورت تعامل دوجانبه نهاد متبوعش با شهرداری ابراز کرد: باید از الگوی های برتر سایر شهرها برای توسعه شهری استفاده کرد.
,وی با اعلام این خبر که مردم در انتظار رویدادهای فرهنگی در سرای ملک باشند، اظهار کرد: برنامه فرهنگی سرای مشیر شیراز باید در سرای ملک انجام شود تا تحولی فرهنگی در شهر رخ دهد.
,مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان خاطر نشان کرد:همان گونه که تولید فرایندی علمی است فروش و عرضه کالا و خدمت نیز باید کاملا علمی باشد.
,وی با اشاره به وضعیت صنایع دستی زنجان گفت: صنعت مس زنجان با تولیدات جدیدی همچون سرویس جهیزیه جان دوباره گرفته است.
,رحمتی با مطلوب ارزیابی کردن تولیدات چاقو در زنجان تصریح کرد: چاقوی زنجان در عراق کمر چاقوی چین را شکسته است.
,وی تاکید کرد: رویکرد مسئولان استان نسبت به گردشگر باید تغییر کند و به جای اینکه گردشگر را مهمان تلقی کنند باید او را مشتری بدانند ، مشتری ای که باید با ارائه خدمات مناسب به او سود آوری برای شهر را تسهیل کرد.
,پایان خبر//
]
ارسال دیدگاه