تصادف اتوبوس با 3 کشته در محور زاهدان-بم
رئیس پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه اتوبوس با سواری سمند در محور زاهدان- بم، سه نفر جان خود را از دست دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان، سرهنگ ایوب شرافتی در این باره اظهار داشت: با اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تصادف فوتی در کیلومتر ۵۰ محور زاهدان- بم بلافاصله ماموران پلیس راه در محل حاضر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
وی افزود: در این حادثه یک دستگاه اتوبوس ولوو به دلیل انحراف به چپ با خودرو سمند برخورد می کند که راننده خودرو و ۲ نفر از سرنشینان آن بر اثر شدت ضربات وارده جان خود را از دست می دهند.
رئیس پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان بیان کرد: فاصله زیاد شهرها و روستاها، کم عرض بودن جاده، فقدان استانداردهای لازم و توجه نداشتن کافی به مقررات راهنمایی و رانندگی از مهمترین دلایل وقوع سوانح رانندگی در محورهای استان است.
سیستان و بلوچستان دارای دو فرماندهی پلیس راه شمال و جنوب استان است.
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه