بخشدار لادیز:
چنین روستایی سراغ ندارم/ مسئولین زمینه را برای سو استفاده دشمن فراهم نکنند
بخشدار لادیز گفت: لازم است تا مسئولین حتما مشاورینی آشنا با وضعیت استان ها و قومیت ها داشته باشند و با اطلاعات صحیح و تحقیق و بررسی کامل اظهار نظر کنند تا زمینه برای سو استفاده دشمن فراهم نشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ احسان الله ریگی در واکنش به اظهارات معاون رییس جمهور مبنی بر وجود روستایی در سیستان و بلوچستان که تمام مردان آن اعدام شده اند در گفت و گو با خبرنگار سایت لادیز اظهار کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی روستاهای ما از لحاظ زیرساختی ، آبادانی های مدنی و رعایت حقوق انسانی، تفاوت چشمگیری با قبل از انقلاب دارند و ما چنین روستایی سراغ نداریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز, لادیز,وی افزود: بیان چنین صحبت هایی از طرف معاون رییس جمهور در مورد روستاهای استان سیستان و بلوچستان ممکن است مورد سوء استفاده رسانه های معاند و ضد انقلاب قرار گیرد و مسئولین باید با تحقیق، پژوهش و شناخت بیشتری درباره وضعیت استان ها اظهار نظر کنند.
,وی خاطرنشان کرد: لازم است تا مسئولین حتما مشاورینی آشنا با وضعیت استان ها و قومیت ها داشته باشند و با اطلاعات صحیح و تحقیق و بررسی کامل اظهار نظر کنند تا زمینه برای سو استفاده دشمن فراهم نشود.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه