با شعار بهار همدلی، شکوه مهربانی صورت گرفت؛
آغازجشن نیکوکاری در 6هزار مدرسه سیستان و بلوچستان+تصاویر
صبح امروز همزمان با سراسر کشور سی و ششمین جشن نیکوکاری با شعار «بهار همدلی، شکوه مهربانی» در مدارس سراسر استان آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خط اول، جشن نیکوکاری امسال با شعار «بهار همدلی، شکوه مهربانی» و با هدف کمک به دانشآموزان نیازمند در آستانه آغاز سال نو در 1355 پایگاه ثابت و سیار، مساجد و پایگاه بسیج در سطح استان سیستان و بلوچستان آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط اول,مراسم محوری در زاهدان با حضور فرماندار زاهدان، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سیستان و بلوچستان،رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زاهدان،مدیران سازمان دانش آموزی استان و مدیر و معاونان آموزش و پرورش ناحیه یک زاهدان در دبستان 13 آبان ناحیه یک زاهدان برگزار شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان در این مراسم اظهار داشت: جشن نیکوکاری تالار عظیمی برای تقسیم شادی و مهربانی است و 602 دانش آموز و 40 هزار معلم در برپایی این جشن در سطح استان سهیم می باشند.
وی با اشاره به نقش معلمان در نهادینه کردن امر نیکوکاری در بین دانش اموزان افزود: معلمان در نهادینه کردن امراحسان و انفاق در بین دانش آموزان بسیار تاثیر گذار می باشند و یکی از ماموریتهای اصلی آموزش و پرورش نیز نیز همین امر می باشد.
کیخا ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان جشن نیکوکاری در 25 هزار کلاس درس و 6 هزار مدرسه با حضور 40 هزار معلم با همکاری آموزش و پرورش و کمیته امداد در سطح استان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه احسان و نیکوکاری را باید از دوره پیش دبستانی به کودکان آموزش داد افزود: خیرین جشن نیکوکاری را امروز در جای جای ایران اسلامی فرصتی می دانند تا الفبای عشق و مهربانی را بر دل کودکان و خانواده های بی سرپرست بگذارند و مرهم دل آنها باشند.














مراسم محوری در زاهدان با حضور فرماندار زاهدان، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سیستان و بلوچستان،رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زاهدان،مدیران سازمان دانش آموزی استان و مدیر و معاونان آموزش و پرورش ناحیه یک زاهدان در دبستان 13 آبان ناحیه یک زاهدان برگزار شد.
,معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان در این مراسم اظهار داشت: جشن نیکوکاری تالار عظیمی برای تقسیم شادی و مهربانی است و 602 دانش آموز و 40 هزار معلم در برپایی این جشن در سطح استان سهیم می باشند.
,وی با اشاره به نقش معلمان در نهادینه کردن امر نیکوکاری در بین دانش اموزان افزود: معلمان در نهادینه کردن امراحسان و انفاق در بین دانش آموزان بسیار تاثیر گذار می باشند و یکی از ماموریتهای اصلی آموزش و پرورش نیز نیز همین امر می باشد.
,کیخا ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان جشن نیکوکاری در 25 هزار کلاس درس و 6 هزار مدرسه با حضور 40 هزار معلم با همکاری آموزش و پرورش و کمیته امداد در سطح استان برگزار می شود.
,وی با بیان اینکه احسان و نیکوکاری را باید از دوره پیش دبستانی به کودکان آموزش داد افزود: خیرین جشن نیکوکاری را امروز در جای جای ایران اسلامی فرصتی می دانند تا الفبای عشق و مهربانی را بر دل کودکان و خانواده های بی سرپرست بگذارند و مرهم دل آنها باشند.
,,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,
,

, ,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,
]
ارسال دیدگاه