با حضور مسئولان لشگری و کشوری برگزار شد؛
یادواره ۷ شهید روحانی در جمع مادران سفید پوش ورزنه ای/ تصاویر
همزمان با ایام فاطمیه به همت حوزه علمیه خواهران فاطمه زهرا(س) و باهمکاری دفتر امام جمعه شهر ورزنه یادواره ۷شهید طلبه و روحانی برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق، حجت الاسلام شامحمدی امام جمعه ورزنه در یادواره شهدای طلبه و روحانی بخش بن رود با اشاره به آیه شریفه ولاتحسبن الذین قتلوافی سبیل الله امواتا بل احیاء عندربهم یرزقون گفت: بالاترین دلیل بر زنده بودن شهدا این است که آنها به مردم حیات و زندگانی می دهند و منشاء اثر هستند چرا که اگرکسی زنده نباشدنمی تواند زندگانی ببخشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,وی اظهار کرد: شهدای طلبه از رودخانه خروشان علم و فقاهت به اقیانوس بی کران شهادت پیوستند.
,شامحمدی به هدف شهدا نیزاشاره کرده و افزود: هدف آن بزرگواران را می توان در چند چیز خلاصه کرد که عبارتند از حفظ اسلام و تمامیت ارضی و پشتیبانی از ولایت فقیه.
,وی در پایان با تاکید بر ضرورت توجه به برگزاری یادواره های شهدا، خاطرنشان کرد: برگزاری یادواره شهدا ابزاری مناسب در حوزه فرهنگ سازی و تربیت نسل جوان و نوجوان جامعه است.
,
پخش کلیپ، سخرانی، روایت گویی از دفاع مقدس و سوریه، مداحی توسط مداح اهل البیت امامی از برنامه های این مراسم بود.
در پایان مراسم از ۷خانواده شهید طلبه و روحانی شهر ورزنه و بخش بن رود تجلیل به عمل آمد.
شهر ورزنه و بخش بن رود بیش از ۱۸۶شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است.
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه