مبادله‌پولی اروپا با ایران از طریق بانک‌آلمانی

مبادله‌پولی اروپا با ایران از طریق بانک‌آلمانی
یک بانک آلمانی به عنوان نخستین بانک اروپایی پس از به اجرا گذاشته شدن برجام، مبادله پول با ایران را آغاز کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از مهر، گفتنی است که بانک یادشده پروانه‌ آلمانی دارد ولی متعلق به دولت ایران است. بازرگانان ایرانی این موسسه‌ مالی را اوایل دهه‌ ۷۰ میلادی تاسیس کردند تا تجارت میان اروپا و ایران را تسهیل کنند. اما این بانک در پنج سال گذشته فعالیت چندانی نداشت، زیرا در فهرست تحریم‌های غرب قرار داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بر اساس این گزارش «زیگمار گابریل» وزیر اقتصاد آلمان و معاون صدر اعظم این کشور، از سیاست محتاطانه‌ بانک‌ های این کشور در ارتباط با ایران ناخشنود است، زیرا از آن بیم دارد که آلمان برای حضور در بازارهای ایران از رقیبان خود عقب بیفتد.

به گزارش رسانه‌های آلمان، گابریل بدین‌منظور اخیرا ماتیاس ماشنیگ، معاون وزارتخانه‌ خود را برای نرم‌کردن موسسات مالی به سراغ آنها فرستاده است. البته از قرار معلوم او در این زمینه موفقیتی نداشته است. با این همه ماشنیگ آخر هفته آینده به تهران سفر خواهد کرد تا در یک کنفرانس مالی بزرگ شرکت و سخنرانی کند.

,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه