مدیرکل کمیته امداد هرمزگان:

۱۷۶۵ پایگاه برای جشن نیکوکاری در نظر گرفته شده است

۱۷۶۵ پایگاه برای جشن نیکوکاری در نظر گرفته شده است
مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان گفت: هزار و ۷۶۵ پایگاه برای جشن نیکوکاری در استان هرمزگان در نظر گرفته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مرتضی موصلی مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده ، اظهار کرد: جشن نیکوکاری امسال با شعار بهار همدلی، شکوه مهربانی جشن نیکوکاری در استان هرمزگان همزمان با سراسر کشور امروز چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,
 
,
 
,
موصلی اظهارداشت: هزار و ۵۹۴ پایگاه در مدارس استان قرار دارد که در روز چهارشنبه میزبان خیرین و نوعدوستان می باشد و همچنین ۱۷۱ پایگاه دیگر شامل پایگاه های کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، پایگاه های بسیج و... آماده دریافت کمکهای خیرین استان هستند.
,
 
,
 
,
 
,
وی خاطرشان کرد: در سال گذشته در  جشن نیکوکاری هفده میلیارد ریال در استان جمع آوری شد که هفت میلیارد ریال آن در مدارس و ده میلیارد ریال در دیگر پایگاه ها جمع آوری شد.
,
 
,
 
,
 
,
 
,
موصلی تصریح کرد: کمک هایی که در مدارس جمع آوری شد در خود مدارس بین دانش آموزان نیازمند خود آن مدارس توزیع شد همچنین سایر کمکها نیز با اولویت روستاها به نیازمندان اهدا شد.
,
 
,
 
,
 
,
وی ادامه داد: پیش بینی می شود امسال بیست میلیارد ریال در جشن نیکوکاری جمع آوری شود و تلاش می کنیم این کمکها قبل از سال جدید بدست خانواده های نیازمند برسد.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه