با حضور رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان؛
برگزاری اولین شورای مرکز رشد واحدهای فناوری بم
اولین شورای مرکز رشد بم با حضور رئیس پارک علم و فناوری استان برگزار شد و وی ضمن معرفی پارک های علم و فناوری و مراکز رشد واحدهای فناوری به حمایت هر چه بیشتر نوآوران شهرستان بم در جهت تولید ثروت از ایده تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ” مهندسان ایران “ ؛ اولین شورای مرکز رشد بم با حضور قوام، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان و همچنین مهندس اشک فرماندار بم و نیز مدیران مجتمع آموزش عالی بم، دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور در محل مرکز رشد شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از ” مهندسان ایران “ ؛ اولین شورای مرکز رشد بم با حضور قوام، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان و همچنین مهندس اشک فرماندار بم و نیز مدیران مجتمع آموزش عالی بم، دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور در محل مرکز رشد شهرستان برگزار شد., ” مهندسان ایران “,فرماندار شهرستان نیز با اشاره بر لزوم حمایت از طرح های نوآورانه راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور در بم را گامی به سوی تجاری سازی ایده ها و تولید ثروت دانستند در این جلسه تفاهم نامه ای نیز فی مابین روسای پارک علم و فناوری استان کرمان و مجتمع آمورش عالی بم به امضا رسید.
دکتر نظام آبادی نیز اظهار داشتند: این تفاهم نامه راه را برای حمایت بیشتر از فارغ التحصیلان و کارآفرینان شهرستان باز خواهد نمود.
در نهایت تعدادی طرح نوآورانه شهرستان بم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ۱۵ طرح جهت حمایت های مالی در مرکز رشد شهرستان مورد پذیرش قرار گرفتند.
انتهای پیام/
فرماندار شهرستان نیز با اشاره بر لزوم حمایت از طرح های نوآورانه راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور در بم را گامی به سوی تجاری سازی ایده ها و تولید ثروت دانستند در این جلسه تفاهم نامه ای نیز فی مابین روسای پارک علم و فناوری استان کرمان و مجتمع آمورش عالی بم به امضا رسید.
, فرماندار شهرستان نیز با اشاره بر لزوم حمایت از طرح های نوآورانه راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور در بم را گامی به سوی تجاری سازی ایده ها و تولید ثروت دانستند در این جلسه تفاهم نامه ای نیز فی مابین روسای پارک علم و فناوری استان کرمان و مجتمع آمورش عالی بم به امضا رسید.,دکتر نظام آبادی نیز اظهار داشتند: این تفاهم نامه راه را برای حمایت بیشتر از فارغ التحصیلان و کارآفرینان شهرستان باز خواهد نمود.
, دکتر نظام آبادی نیز اظهار داشتند: این تفاهم نامه راه را برای حمایت بیشتر از فارغ التحصیلان و کارآفرینان شهرستان باز خواهد نمود.,در نهایت تعدادی طرح نوآورانه شهرستان بم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ۱۵ طرح جهت حمایت های مالی در مرکز رشد شهرستان مورد پذیرش قرار گرفتند.
, در نهایت تعدادی طرح نوآورانه شهرستان بم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ۱۵ طرح جهت حمایت های مالی در مرکز رشد شهرستان مورد پذیرش قرار گرفتند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/,]
ارسال دیدگاه