13 میلیون لیتر نفت سفید در شهرستان درمیان توزیع شد
رئیس ناحیه مرکزی شرکت پخش فرآورده های نفتی خراسان جنوبی: از ابتدای سال جاری تاکنون 13میلیون و 500 هزار لیتر نفت سفید در شهرستان درمیان توزیع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وحدت درمیان ؛ محمدرضا عابدانی روز چهارشنبه در کار گروه قاچاق کالا و ارز شهرستان درمیان افزود: در این شهرستان 125 واحد مصرف کننده عمده سوخت وجود دارد که بیشتر آنها کشاورزان و واحدهای مرغداری هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمدرضا عابدانی روز چهارشنبه در کار گروه قاچاق کالا و ارز شهرستان درمیان افزود: در این شهرستان 125 واحد مصرف کننده عمده سوخت وجود دارد که بیشتر آنها کشاورزان و واحدهای مرغداری هستند.,,
وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری 10 میلیون لیتر نفت و گاز، هفت میلیون و 200 هزار لیتر بنزین و 700 هزار لیتر نفت کوره در شهرستان توزیع شد.
,,
رئیس ناحیه مرکزی شرکت پخش فرآورده های نفتی خراسان جنوبییکی از مشکلات شهرستان درمیان را تحویل گاز مایع به بخش حمل و نقل در شهر اسدیه دانست و گفت: در بازدید از یک واحد گاز پرکنی در این شهر شاهد فروش گاز مایع توسط این واحد به بخش حمل و نقل بودیم.
,,
وی اضافه کرد: این واحد که باید در زمینه پرکردن سیلندر های گاز خانگی اقدام کند، با نصب تجهیزان غیرمجاز گاز مایع را به خودروها به فروش می رساند.
,,
رئیس ناحیه مرکزی شرکت پخش فرآورده های نفتی خراسان جنوبی بیان کرد: در استان جایگاه عرضه گاز مایع نداریم که این اقدام این واحد گاز پرکنی مشکلات ایمنی زیادی دارد.
,,
عابدانی اضافه کرد: اگر حادثه به دلیل این اقدام غیرمجار رخ دهد به دلیل نزدیکی این واحد به شهر اسدیه، خسارت های جانی و مالی زیادی در پی خواهد داشت.
,,
وی بیان کرد: در بازدید که آذرماه از این واحد صورت گرفت با تذکر از این اقدام خودداری کرد و مجدد بعد از 45 روز بازدید تجهیزات غیرمجاز را برای سوختگیری نصب کرده بود.
, وی بیان کرد: در بازدید که آذرماه از این واحد صورت گرفت با تذکر از این اقدام خودداری کرد و مجدد بعد از 45 روز بازدید تجهیزات غیرمجاز را برای سوختگیری نصب کرده بود.]
ارسال دیدگاه