مدیر گروه فرهنگی فدک نجف آباد:
شهیدان نجف آباد مدال افتخاری بر گردن این شهرستان هستند
مدیر گروه فرهنگی هنری فدک عنوان کرد: مسئولین شهرستان باید در راستای ترویج فرهنگ و سیره شهدا در جامعه تلاش کرده و جوانان نجف آباد را بیش از پیش با زندگی نامه و روش و سیره شهدای این شهرستان آشنا کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بینا ، عبدالمجید سهرابی در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری شهرستان نجف آباد «بینا»، با اشاره به اینکه خدمت در راه شهدا، خدمت در راه انقلاب و نظام اسلامی ایران است، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران امانتی است که خداوند بر دوش ما گذاشته و ما هم برای حفظ و پاسداری آن، هزینه های بسیاری داده ایم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , بینا, عبدالمجید سهرابی, نجف آباد, بینا,وی اظهار داشت: ملت شهید پرور ایران اسلامی، پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و سقوط طاغوت، با در دست گرفتن جان خود، در برابر توطئه های دشمنان ایستادند و به رهبری حضرت امام خمینی (ره) این انقلاب را به پیروزی رساندند.
رئیس گروه فرهنگی هنری فدک خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران هم ایران اسلامی همواره با فتنه های زیادی رو برو بود که این فتنه ها به وسیله رهبری ولایت فقیه که در آن زمان حضرت امام خمینی (ره) و در این زمان حضرت امام خامنه ای هستند، این فتنه ها با حضور مردم خنثی شدند.
این مجری یادواره شهدا تاکید کرد: ما در طول تاریخ انقلاب سختی های فراوانی داشتیم که یکی از این سختی ها، هشت سال دفاع مقدس بود که تمام دنیای تا دندان مسلح در برابر ما قرار گرفتند و ناجوانمردانه به ایران اسلامی حمله کردند.
سهرابی گفت: تنها سلاحی که ایران در آن زمان داشت، نیروی مردمی خداجو و مومنی بود که جان بر کف برای دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی ایران به میدان پیکار با کفر رفتند.
رئیس گروه فرهنگی هنری فدک تصریح کرد: ما در این جنگ نشان دادیم که برتری با سلاح و ادوات جنگی نیست، در طول این هشت سال استکبار مدام آرزو می کرد که ای کاش زودتر این جنگ به پایان برسد.
سهرابی خاطرنشان ساخت: جنگ ما جنگ عاشورایی بود، جنگی بود که در آن خداوند متعال با امدادات خود به رزمندگان، زمینه شکست دشمنان را به صورت کامل فراهم آورد.
این مجری با اشاره به اینکه نجف آباد از جمله شهرهایی است که شهدای بسیاری در راه دفاع از دین تقدیم اسلام کرده است اذعان داشت: شهیدان نجف آباد مدال افتخاری بر گردن این شهرستان هستند.
وی افزود: مسئولین باید در راستای ترویج فرهنگ و سیره شهدا در جامعه تلاش کرده و جوانان نجف آباد را بیش از پیش با زندگی نامه و روش و سیره شهدای این شهرستان آشنا کنند.
انتهای پیام/
وی اظهار داشت: ملت شهید پرور ایران اسلامی، پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و سقوط طاغوت، با در دست گرفتن جان خود، در برابر توطئه های دشمنان ایستادند و به رهبری حضرت امام خمینی (ره) این انقلاب را به پیروزی رساندند.
,رئیس گروه فرهنگی هنری فدک خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران هم ایران اسلامی همواره با فتنه های زیادی رو برو بود که این فتنه ها به وسیله رهبری ولایت فقیه که در آن زمان حضرت امام خمینی (ره) و در این زمان حضرت امام خامنه ای هستند، این فتنه ها با حضور مردم خنثی شدند.
,, ,
,
, این مجری یادواره شهدا تاکید کرد: ما در طول تاریخ انقلاب سختی های فراوانی داشتیم که یکی از این سختی ها، هشت سال دفاع مقدس بود که تمام دنیای تا دندان مسلح در برابر ما قرار گرفتند و ناجوانمردانه به ایران اسلامی حمله کردند.
,سهرابی گفت: تنها سلاحی که ایران در آن زمان داشت، نیروی مردمی خداجو و مومنی بود که جان بر کف برای دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی ایران به میدان پیکار با کفر رفتند.
,رئیس گروه فرهنگی هنری فدک تصریح کرد: ما در این جنگ نشان دادیم که برتری با سلاح و ادوات جنگی نیست، در طول این هشت سال استکبار مدام آرزو می کرد که ای کاش زودتر این جنگ به پایان برسد.
,سهرابی خاطرنشان ساخت: جنگ ما جنگ عاشورایی بود، جنگی بود که در آن خداوند متعال با امدادات خود به رزمندگان، زمینه شکست دشمنان را به صورت کامل فراهم آورد.
,این مجری با اشاره به اینکه نجف آباد از جمله شهرهایی است که شهدای بسیاری در راه دفاع از دین تقدیم اسلام کرده است اذعان داشت: شهیدان نجف آباد مدال افتخاری بر گردن این شهرستان هستند.
,وی افزود: مسئولین باید در راستای ترویج فرهنگ و سیره شهدا در جامعه تلاش کرده و جوانان نجف آباد را بیش از پیش با زندگی نامه و روش و سیره شهدای این شهرستان آشنا کنند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه