امام جمعه موقت تایباد:

آیت‌الله واعظ طبسی نقش ویژه‌ای در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند

آیت‌الله واعظ طبسی نقش ویژه‌ای در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند
خطیب جمعه تایباد با اشاره به درگذشت آیت الله طبسی گفت: علمایی مانند ایشان در مشهد مقدس نقش ویژه ای در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی محدثی امام جمعه موقت تایباد در خطبه اول نمازجمعه بااشاره به هفته احسان و نیکوکاری گفت: مطمئنا هرآنچه که انسان انفاق می کند در راه خدا، خداوند هم به او لطف و رحمت خود را ارزانی خواهد داشت. وقتی انسان دستش از دنیا کوتاه می شود یکی از آرزوهایش این است که خدایا مرا به دنیا برگردان تا صدقه بدهم. پس بهتر است قبل از اینکه دست ما از دنیا کوتاه شود، باید انفاق کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,

وی با اشاره به اینکه دو نوع اجل داریم یکی اجل حتمی و یکی اجل مسمّی، تاکیدکرد: احسان به والدین، انفاق و صله رحم هم اجل را به تاخیر می اندازد و هم مرگ بد را دفع می کند.

, مسمّی, مسمّی,

امام جمعه موقت تایباد در خطبه دوم نمازجمعه اظهارکرد: در ۱۴ اسفندماه ۱۳۵۷ برای پشتیبانی از محرومان و مستضعفان و خودکفا کردن آنها کمیته امداد امام خمینی(ره) تاسیس گردید و در طول این سی و چندسال که از تاسیس این نهاد مقدس می گذرد کارهای بسیار مفید و ارزشمندی از طریق این نهاد انجام گرفته است.

, ۱۳۵۷ برای پشتیبانی از محرومان و مستضعفان و خودکفا کردن آنها, ۱۳۵۷ برای پشتیبانی از محرومان و مستضعفان و خودکفا کردن آنها, کمیته امداد امام خمینی(ره) تاسیس گردید و در طول این سی و چندسال که از تاسیس این نهاد مقدس می گذرد کارهای بسیار مفید و ارزشمندی از طریق این نهاد انجام گرفته است., کمیته امداد امام خمینی(ره) تاسیس گردید و در طول این سی و چندسال که از تاسیس این نهاد مقدس می گذرد کارهای بسیار مفید و ارزشمندی از طریق این نهاد انجام گرفته است.,

وی ضمن عرض تسلیت بمناسبت درگذشت آیت الله طبسی ، افزود: علمای ما مرز دار هستند. علما مرزدار جاهایی هستند که ابلیس قصد نفوذ دارد. اینها سربازان این مرزها هستند. علما اجازه تسلط شیطان بر دل مردم را نمی دهند. یک چنین جایگاهی ارزشش از یک مجاهد بیشتر است.

,

حجت الاسلام محدثی بیان کرد: حدیث داریم مرگ یک عالم به اندازه ای دل یک شیطان را شاد می کند که هیچ چیزی جای او را نمی گیرد. وقتی یک فقیه از دنیا می رود شادمانی شیطان وصف ناپذیر است. یک فقیه از هزار هزار عابد هم ارزشش بیشتر است. چراکه عابد فقط به فکر خودش هست و خودش را از شر شیطان خلاص می کند، اما عالم و فقیه علاوه بر خودش به فکر هدایت جامعه هم است.

,

وی افزود: آیت الله طبسی قبل از انقلاب شکنجه ها دید و در مسیر انقلاب همراه امام بود. علمایی مانند ایشان در مشهد مقدس نقش ویژه ای در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.

,

وی به تروریسم خواندن حزب الله لبنان توسط غربی ها اشاره کرد و گفت: لبنانی هایی که از خاک خودشان دفاع می کنند تروریست می شوند؟ اما اگر از همه ی کشورهای دیگر نیرو به کشورهای مسلمان بیایند و زن و مرد و کودک و نوجوان را در کشورهای اسلامی به خاک و خون بکشند اینها تروریست نیستند؟ این است سازمان بین المللی که ادعای حقوق بشر می کند و متاسفیم از اینکه برخی از کشورهای اسلامی در دام استکبار هستند و پیرو آنها هستند.

,

خطیب جمعه تایباد ضمن بیان اینکه انتخابات به خوبی برگزارشد، افزود: الحمدالله موج کثیری از مردم شریف با شرکت در انتخابات مشت محکمی به جبهه استکبار زدند. یک تحلیلگر غربی می گوید: رهبری ایران سر ما کلاه گذاشت ما را طوری هدایت کرد تا برای او نقش بازی کنیم و ما مردم را تبلیغ کنیم برای آمدن سر صندوقها و یک دموکراسی عظیم در ایران رقم بخورد.

,

وی ادامه داد: امیدواریم همه ی نمایندگان مردم در خدمت نظام جمهوری اسلامی ایران باشند و شاهد باشیم که مجلس دهم ما یک مجلس منسجم، متحد و متفق در پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه