اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وعده نفتی زنگنه محقق نشد

وعده نفتی زنگنه محقق نشد
در حالی که وزیر نفت ایران وعده داده بود بلافاصله پس از رفع تحریم ها ۵۰۰ هزار بشکه در روز به صادرات نفت ایران بیفزاید اکنون پس از گذشت ۶ هفته از اجرای توافق هسته ای تنها توانسته ۱۳۰ هزار بشکه در روز صادرات نفت این کشور را افزایش دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلومبرگ، بازگشت ایران به بازار جهانی نفت بعد از لغو تحریم ها هنوز در حد و اندازه بلند پروازی های وعده داده شده این کشور نبوده است.

با گذشت 6 هفته پس از اجرای توافق هسته ای که به ایران اجازه داد فروش نفت خود به کشورهای جهان را از سر بگیرد، این عضو اوپک به زحمت یک سوم رقم 500 هزار بشکه ای را که وعده داده بود، به صادرات نفت خود افزوده است.

بر اساس گزارش بانک بی ان پی پاریبا، ایران در هر مرحله ای چه در زمینه افزایش تولید از میادین سالخورده و چه فائق آمدن بر محدودیت های بانکی با موانعی روبرو بوده است.

هری تچیلینگوئیریان، رئیس بخش استراتژی بازارهای کالای بانک بی ان پی پاریبا در لندن گفت: «ایران در زمینه باز پس گیری سهم خود از بازار که اعضای اوپک آن را تصاحب کرده اند، با مشکل مواجه است و افزایش تولید و رساندن آن به سطح قبل از تحریم ها با موانع کوتاه مدتی مواجه است... در دراز مدت، چهارچوب های حقوقی و مقرراتی یک مانع است.»

در سال 2012، زمانی که اروپا واردات نفت خام از ایران را ممنوع کرد و آمریکا  تحریم های مالی علیه این کشور را تشدید نمود، ایران دومین تولید کننده بزرگ عضو اوپک بود.

بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران بر اهمیت باز پس گیری سهم از دست رفته از بازار تاکید کرده و ابتکار برخی تولید کنندگان عضو و غیر عضو اوپک برای فریز تولید را رد کرده است.

زمانی که محدودیت های تجاری همچنان پابرجا بود، ایران وعده داده بود که صادرات نفت خود را یک میلیون بشکه افزایش خواهد داد و حدود 50 درصد آن بلافاصله پس از لغو تحریم ها خواهد بود.

اما بر اساس آمارها، ایران در ماه فوریه، تنها روزانه 130 هزار بشکه نفت اضافی صادر کرده و مجموع صادرات این کشور به 1.42 میلیون بشکه در روز رسیده است.

 انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه