14 هزار تن قیر یارانه‌ای به آذربایجان شرقی تخصیص داده شد

14 هزار تن قیر یارانه‌ای به آذربایجان شرقی تخصیص داده شد
مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی از تخصیص 14 هزار تن قیر یارانه‌ای معادل 200 میلیارد ریال به این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر، حافظ باباپور در جلسه بررسی مشکلات بنیاد مسکن شهرستان عجب شیرتصریح کرد: تاکنون 14 هزار تن قیر اعتباری معادل 200 میلیارد ریال با پیگیری به بنیاد مسکن استان آذربایجان شرقی اختصاص و این میزان قیر اعتباری برای نخستین بار جهت بهسازی 158روستای استان تخصیص داده شده است.
وی بر لزوم مشارکت دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی مناطق روستایی برای جلب مشارکت بیشتر مردم و همکاری با بنیاد مسکن تأکید کرد و افزود: در صورت مشارکت و همکاری شوراها و دهیاری‌ها امسال شاهد این تحول در معابر روستایی خواهیم بود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان شرقی اظهارکرد:زیرساخت‌های آسفالت روستایی باید توسط دهیاری‌ها آماده شود و ما انتظار داریم با آماده‌سازی این زیرساخت‌ها درموعد مقرر بتوانیم بخش عمده‌ای از آسفالت معابر روستایی را به پایان برسانیم وبه‌یقین دهیاری‌هایی که مشارکت بیشتری در آماده‌سازی این زیرساخت‌ها کنند می‌توانند سهمیه بیشتری از آسفالت معابر داشته باشند.
باباپور یادآورشد:با توزیع سهمیه قیریارانه ای جهشی بزرگ دراجرای طرح هادی درسطح روستاهای استان بوقوع پیوسته است وبا توجه به استقبال بی نظیر نهادهای محلی ودهیاران با مشارکت دراجرای جدول گذاری،جابجایی تاسیسات وزیر سازی بیش از 112 روستای استان جهت انجام عملیات آسفالت پیمانکار انتخاب گردیده ودرمرحله اخذ ضمانتنامه بانکی جهت صدور حواله قیر می باشد وتاکنون بیش از 2هزارو800 تن حواله قیر از سهمیه فوق  به شرکت نفت پاسارگاد صادرشده است.
وی ادامه داد: طرحهای این چنینی نیاز به مشارکت دارد و با توجه به اینکه سال گذشته زیر سازی تعدادی از پروژ ه ها با مشارکت دهیاران و بخشداران و سایر نهادها آماده و تعریض شده بود ، این امر باعث هم افزایی برای بنیاد مسکن شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان شرقی همچنین از تخصیص 750تن قیر رایانه ای برای 8روستای شهرستان خبرداد وافزود:با توجه به مشارکت خوب مردم ودهیاران در روستاهای این شهرستان شاهد آسفالت و اجرای طرح هادی در معابر روستایی این شهرستان خواهیم بود.
وی سهمیه قیر یارانه ای را مناسب برای پروژه هایی خواند که با مشارکت مردم ایجاد شده و افزود: استان آذربایجان شرقی در اجرای طرح هادی به لطف خداوند در وضعیت خوبی به سر می برد و تخصیص قیر یارانه ای به این مهم ، که خوشبختانه میزان قابل توجهی ای را شامل می شود ،جهشی بزرگ در پیشبرد این پروژه وتوسعه بهسازی روستاها محسوب می شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان شرقی ، ادامه داد: تاکنون چهار هزار و 500 واحد مسکن روستایی در این شهرستان نوسازی و مقاوم سازی شده است.
وی گفت: امسال مقاوم سازی و نوسازی 344 واحد مسکن روستایی سهمیه این شهرستان است که برای اجرای آن 51 میلیارد و 600 میلیون ریال از محل اعتبارهای طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی تخصیص یافته که از این تعداد 215 واحد در حال اجرا و احداث است.
وی همچنین از صدور95درصد سند مالکیت روستایی شهرستان عجب شیر خبر داد وافزود:از 9هزار خانوار روستایی شهرستان عجب شیر 7هزارو500سند صادره شده وتحویل صاحبان مالک خانوارشان داده شده است.
فرماندار شهرستان عجب شیر نیز در این نشست خواستار مساعدت و همکاری بیشتر بنیاد مسکن در بازسازی روستاهای این شهرستان شد.
ابراهیم طاهری با قدردانی از حضور و مشارکت مردمی در اجرای طرح های مقاوم سازی ساختمان های روستایی، با بیان اینکه در این شهرستان 9 هزار خانوار روستایی وجود دارد، یادآور شد: حدود 50 درصد واحدهای مسکونی روستایی این شهرستان مقاوم سازی شده اما باید شرایطی فراهم شود تا تمامی ساختمان های خشتی و فرسوده تخریب و نوسازی شود.
فرماندار شهرستان عجب شیر خواستار تخصیص بودجه بیشتر جهت توسعه روستاها با در اختیار گذاشتن اعتبارات شد.
فرماندار اعجب شیر با اشاره به اقدامت بناید مسکن در مقاوم سازی روستایی گفت : ما در هنگام بروز سوانح طبیعی شاهدیم که هر جا بنیاد مسکن حضور داشته و واحد های مسکونی روستایی مقاوم سازی شده است تلفات و خسارت های کمتری بر جای مانده است . وی افزود: بنیاد مسکن با اجرای طرح های عمرانی در روستاها و شهرها فرهنگ کار و تلاش را در جامعه احیا کرده است.
فرماندار عجب شیر همچنین خواستار اجرای طرح هادی  روستاهای چنار وهرگلان ،قوزلوجه وینگجه در این شهرستان شد.
وی گفت:توسعه روستایی با بهسازی روستایی و اجرای طرح های هادی میسر است و دراین زمینه اقدامات مناسبی دراین شهرستان انجام شده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه