همزمان با گرامیداشت شهدای دفاع مقدس:

یادواره شهید حجت اسدی در زادگاه پدری اش برگزار شد

یادواره شهید حجت اسدی در زادگاه پدری اش برگزار شد
یادواره شهید مدافع حرم حجت اسدی و گرامیداشت شهدای دوران دفاع مقدس منطقه قاقازان غربی در مسجد حضرت ولیعصر (عج) روستای دربهان تاکستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تاک پرس، حجت الاسلام حسینی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: شهیدان در روز قیامت شفیعان مردمند و ما نیز باید برای کسب شفاعت باید دنباله رو آنها باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حجت الاسلام حسینی افزود: هر شهید برای مکتب ما به مانند یک پرچم است و اگر این پرچم بیفتد مکتب هم سقوط خواهد کرد و ارزش های دینی نیز به فراموشی سپرده می شوند.
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، گفت: باید این فرمایش معظم له را برای همه تفسیر کنیم چرا که وظیفه داریم شهدا را به نسل های جدید، جوانان و نوجوانان بشناسانیم تا آنان به درستی راه خود را انتخاب کنند.
حسینی برگزاری یادواره ها را بهترین ظرفیت برای انتقال فرهنگ و آموزه های دفاع مقدس به مردم به ویژه نسل جوان و نوجوان دانست.
روستای دربهان از توابع منطقه قاقازان غربی یک شهید مدافع حرم و 14 شهید دوران دفاع مقدس تقدیم نظام اسلامی کرده است.

,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه