رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کمیجان
بیش از 5 هزار بازرسی از واحدهای صنفی کمیجان انجام شده است
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کمیجان از انجام پنج هزار و 476 بازرسی از واحدهای صنفی این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان، موسی بوالحسنی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان، در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ما گفت: در راستای نظارت بر واحدهای صنفی و کنترل بازار از ابتدای سال جاری تاکنون 5 هزار و 476 مورد بازرسی از واحدهای صنفی این شهرستان صورت گرفته که 119 پرونده تخلف، تشکیل و به مراجع ذیربط ارسال شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان, سلام کمیجان, سلام کمیجان, سلام کمیجان,,

,
وی تصریح کرد: ارزش ریالی این پرونده ها مبلغی بالغ بر 82 میلیارد و 794 میلیون و 700 هزار ریال است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کمیجان بیان کرد: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز طرح بازرسی از بازار به منظور جلوگیری از سوء استفاده سودجویان از 15 اسفند آغاز گردید و تا 15 بهمن ادامه خواهد داشت.
,
,
,
,
بولحسنی افزود: به همین منظور دو اکیپ بازرسی اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی نسبت به انجام گشت های بازرسی اقدام خواهند کرد که با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با اداره کل تعزیرات حکومتی استان مرکزی، واحدهای متخلف در همان لحظه با نصب بنر پلمپ خواهند شد.
,
وی همچنین از برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا گفت: با توجه به سیاست های دولت و رکود موجود در بازار و اینکه کسبه های در سطح شهر بتوانند اجناس خود را بفروشند، نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در شهرستان کمیجان نخواهیم داشت و طرح فروش فوق العاده جایگزین این نمایشگاه ها خواهد شد.
,
,
این مقام مسئول در باره ی طرح فروش فوق العاده این چنین توضیح داد: با انتخاب تعدادی از صنوف و فروشگاه های منتخب مقرر گردید تا با نصب بنر فروش فوق العاده، اجناس خود را با قیمت پایین تری عرضه کنند.
,,
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کمیجان خاطرنشان کرد: از همشهریان گرامی تقاضا داریم تا در صورت مشاهده هرگونه گران فروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، عدم ارائه فاکتور و تخلفات این چنینی، با ستاد خبری اداره به شماره 124 تماس حاصل نمایند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه