وقتی خواص به تک روی عادت می کنند؛
مدعیان اصولگرایی در بوشهر تکمیل کننده پازل اصلاح طلبان
لجبازی برخی افراد و کدورت های شخصی باعث شد تا از کاندیدایی که اقبال چندانی در بین مردم نداشت حمایت کنند و کاندیدای اصلح را که مورد حمایت اکثر اصولگرایان بود را پشتیبانی نکرده، بلکه در بسیاری مواقع به تخریب وی در جامعه نیز همت گمارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز، انتخابات به عنوان ابزاری برای تحقق نظام مردم سالاری دینی موهبتی است که به واسطه انقلاب اسلامی در اختیار مردم قرار گرفته و مردم در انتخابات نه تنها به عنوان افرادی رأی دهنده بلکه به عنوان کسانی که سرنوشت خود را رقم می زنند و حتی مسیر و رسالت تاریخی خود را تعیین می کنند شرکت می نمایند هرچند که نمی توان تاثیرگذاری فعالیت احزاب سیاسی کشور را نادیده گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز,با نگاهی گذرا به مواضع و شعارهای احزاب سیاسی فعال در کشور، به جرأت می توان گفت که اندیشه های احزاب اصولگرایی نسبت به سایر احزاب به اندیشه های مقام معظم رهبری نزدیک تر است و با توجه به این گفته انتظارات نیز از آنان در رعایت موازین نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق منویات رهبری بیشتر می باشد.
, .,آنچه که از حزب اصولگرا به عنوان کمترین توقع می توان انتظار داشت، تشخیص نوع نگاه مقام معظم رهبری در مواقع حساس و اشارات معظم له در موضوعات و مسائل مختلف است که یکی از این موضوعات مهم و سرنوشت ساز در کشور «انتخابات» به عنوان یک نعمت و یک فرصت برای پیشبرد اهداف نظام است.
, .,بی تردید نکته نخست در این همه پرسی حضور حداکثری مردم در صحنه است. حضور فرد به فرد مردم در صحنه انتخابات و پای صندوق های رأی مهر تاییدی است بر نظام مقدس جمهوری اسلامی و انتخاب فردی اصلح و شایسته متناسب با جنس این انقلاب و طراز آن و نیز بر اساس شاخص ها و معیارهای رهبر معظم انقلاب سبب تقویت ریشه این درخت تنومند و استحکام نظام مقدس الهی خواهد شد.
, .,در بررسی و شناخت کاندیدای اصلح برخی نکات از منظر مقام معظم رهبری همچون تدیّن و اعتقاد نظری و عملی به اسلام، انقلاب، قانون اساسی و خط امام، دخالت ندادن روابط دوستی، فامیلی و طایفه ای در انتخاب، دخالت ندادن هر گونه ملاحظه ناصحیح و رودربایستی، صداقت و صمیمیت با مردم و دلسوزی برای مردم، طرفدار مستضعفین و ضعفا، بهره مندی از فهم و درک سیاسی، پیگیر مبارزة عملی با فساد، برخورداری از روحیه شجاعت و دلسوزی، داشتن قصد خدمت، به جای قصد تصاحب قدرت و اندوختن ثروت، ساده لوح نبودن، طمع ورز نبودن، وامدار نبودن به مراکز قدرت و ثروت، امانتدار بودن، دارا بودن تخصص و تعهد توأمان، داشتن مرزبندی مشخص با دشمن مد نظر است.
, در بررسی و شناخت کاندیدای اصلح برخی نکات از منظر مقام معظم رهبری همچون تدیّن و اعتقاد نظری و عملی به اسلام، انقلاب، قانون اساسی و خط امام، دخالت ندادن روابط دوستی، فامیلی و طایفه ای در انتخاب، دخالت ندادن هر گونه ملاحظه ناصحیح و رودربایستی، صداقت و صمیمیت با مردم و دلسوزی برای مردم، طرفدار مستضعفین و ضعفا، بهره مندی از فهم و درک سیاسی، پیگیر مبارزة عملی با فساد، برخورداری از روحیه شجاعت و دلسوزی، داشتن قصد خدمت، به جای قصد تصاحب قدرت و اندوختن ثروت، ساده لوح نبودن، طمع ورز نبودن، وامدار نبودن به مراکز قدرت و ثروت، امانتدار بودن، دارا بودن تخصص و تعهد توأمان، داشتن مرزبندی مشخص با دشمن مد نظر است.,با توجه به مطالب عنوان شده، انتخابات هفتم اسفند ماه در سراسر کشور برگزار و چهره منتخبین مردم برای حضور در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری مشخص شد.
, .,در استان بوشهر از میان سهمیه چهار نماینده ای این استان یک اصولگرا، دو کاندیدای معتدل و حامی دولت و یک اصلاح طلب توانستند به بهارستان راه پیدا کنند. با وجود اینکه در این مدت همگان تصور می کردند اصولگرایان به یک وحدت و هم صدایی و همدلی رسیده اند، اما در نتایج انتخابات همه چیز وارونه جلوه کرد و از میان لیست معرفی شده توسط شورای همگرایی اصولگرایان استان فقط سیدکمال الدین شهریاری از حوزه دشتی و تنگستان توانست مجوز حضور در مجلس شورای اسلامی را با رأی مردم کسب کند.
,علل عدم موفقیت کاندیدای اصلح اصولگرایان در بوشهر
, علل عدم موفقیت کاندیدای اصلح اصولگرایان در بوشهر , علل عدم موفقیت کاندیدای اصلح اصولگرایان در بوشهر ,1) نکته ای که در اینجا درباره علل عدم موفقیت اصولگرایان در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم می توان به آن اشاره کرد، لجبازی برخی افراد و کدورت های شخصی که باعث شد تا از کاندیدایی که اقبال چندانی در بین مردم نداشت حمایت کنند و کاندیدای اصلح را که مورد حمایت طیف اصولگرایان استان و در لیست کشوری این حزب قرار داشت و حتی به اذعان اصلاح طلبان استان دارای شاخص های کاندیدای اصلح بود را پشتیبانی نکرده، بلکه در بسیاری موارد مورد تخریب در بین عموم مردم قرار می دادند.
, 1) نکته ای که در اینجا درباره علل عدم موفقیت اصولگرایان در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم می توان به آن اشاره کرد، لجبازی برخی افراد و کدورت های شخصی که باعث شد تا از کاندیدایی که اقبال چندانی در بین مردم نداشت حمایت کنند و کاندیدای اصلح را که مورد حمایت طیف اصولگرایان استان و در لیست کشوری این حزب قرار داشت و حتی به اذعان اصلاح طلبان استان دارای شاخص های کاندیدای اصلح بود را پشتیبانی نکرده، بلکه در بسیاری موارد مورد تخریب در بین عموم مردم قرار می دادند., 1), .,2) وجود برخی افراد به عنوان نامزد انتخابات در این حوزه انتخابیه با پرچم اصولگرایی با وجود عدم داشتن شاخص های «اصلح» و رنگ عوض کردن آنها در روزهای پایانی انتخابات دلیل دیگری است تا شاهد انتخاب فردی در آن حوزه انتخابیه باشیم که ابتدا او را اصولگرا می شناختند، در روزهای اولیه انتخابات رنگ اصلاح طلبی گرفت و چند روز قبل از رأی گیری رنگ و روی اعتدال و دولت به خود زد.
, 2) وجود برخی افراد به عنوان نامزد انتخابات در این حوزه انتخابیه با پرچم اصولگرایی با وجود عدم داشتن شاخص های «اصلح» و رنگ عوض کردن آنها در روزهای پایانی انتخابات دلیل دیگری است تا شاهد انتخاب فردی در آن حوزه انتخابیه باشیم که ابتدا او را اصولگرا می شناختند، در روزهای اولیه انتخابات رنگ اصلاح طلبی گرفت و چند روز قبل از رأی گیری رنگ و روی اعتدال و دولت به خود زد., 2), .,3) تکثر کاندیداهای اصولگرایان در حوزه انتخابیه بوشهر گناوه و دیلم و نیز تحقق شعار هرکس قومش بیش، رأیش بیشتر در برخی شهرها یا روستاهای این حوزه انتخابیه، بر اساس آمار آرا شمارش شده در صندوق ها، نمونه دیگری از دلیل تقسیم آرا و خیانت به تفکر اصولگرایی و رای نیارودن نامزد اصلاح این حوزه است.
, 3) تکثر کاندیداهای اصولگرایان در حوزه انتخابیه بوشهر گناوه و دیلم و نیز تحقق شعار هرکس قومش بیش، رأیش بیشتر در برخی شهرها یا روستاهای این حوزه انتخابیه، بر اساس آمار آرا شمارش شده در صندوق ها، نمونه دیگری از دلیل تقسیم آرا و خیانت به تفکر اصولگرایی و رای نیارودن نامزد اصلاح این حوزه است., 3),با این وجود، امروز طیف دوم خردادی ها در استان جشن می گیرند و سرود پیروزی می خوانند و به زعم خود، آنان پیروز انتخابات هستند در حالی که به اذعان بسیاری از سیاسیون کاندیدای منتخب در این حوزه انتخابیه به نوعی وسیله ای برای صعود اصلاح طلبان در استان بوده و بسیاری از رأی حاصله وی از سبد مدعیان اصولگرایی بوده است.
, با این وجود، امروز طیف دوم خردادی ها در استان جشن می گیرند و سرود پیروزی می خوانند و به زعم خود، آنان پیروز انتخابات هستند در حالی که به اذعان بسیاری از سیاسیون کاندیدای منتخب در این حوزه انتخابیه به نوعی وسیله ای برای صعود اصلاح طلبان در استان بوده و بسیاری از رأی حاصله وی از سبد مدعیان اصولگرایی بوده است.,پیروز اصلی انتخابات «مردم» هستند
, پیروز اصلی انتخابات «مردم» هستند, پیروز اصلی انتخابات «مردم» هستند,بی شک تنها و تنها این مردم استان هستند که پیروز این انتخابات بودند و با حضور حداکثری خود و ثبت رقم حضور 68 درصدی در انتخابات امسال که شش درصد از میانگین کشور بالاتر بود «آری» مجددی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و عهد و پیمان مجدد با رهبر معظم انقلاب بستند؛ آری پیروز اصلی انتخابات «مردم» هستند.
,با توجه به موارد گفته شده و واقعیات موجود در جامعه به نظر می رسد اصولگرایان قصد درس گرفتن ندارند و تک روی خط مشی غالب آنها شده است؛ چرا که انتخابات های گوناگون به ویژه انتخابات سال 92 ریاست جمهوری برای آنان به درس عبرت تبدیل نشده و این راه همچنان ادامه دارد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه