خودرو سمند با بیش از 17 میلیون خلافی در ابوموسی توقیف شد

خودرو سمند با بیش از 17 میلیون خلافی در ابوموسی توقیف شد
فرمانده انتظامی ابوموسی از توقیف یک دستگاه خودرو سواری سمند با 17 میلیون و 690 هزار ریال خلافی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مرتضی هادیان فرمانده انتظامی ابوموسی در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده ؛ اظهار داشت: این خودرو به دلیل انجام تخلف توسط ماموران پلیس راهور ابوموسی توقیف شد که با استعلام به عمل آمده و بررسی سوابق تخلفات این خودرو مشخص شد 17 میلیون و 690 هزار ریال خلافی با 56 فقره تخلف می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,

 

,

سرهنگ هادیان با اشاره به وجود چندین فقره تخلف حادثه ساز و مهم در سابقه تخلفات این خودرو، خاطر نشان کرد: خودرو یادشده به علت تخلفات زیاد و همراه نداشتن مدارک رانندگی جهت سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شد.

,

 

,

وی با اشاره به قانون جدید رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی ماده هشت تبصره یک، تصریح کرد: در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به بیش از 10 میلیون ریال برسد، راهنمایی و رانندگی موظف است موضوع را به مالک خودرو اعلام و چنانچه در مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ، مالک نسبت به پرداخت جریمه یا اعتراض اقدام ننماید پلیس مکلف به توقیف خودرو تا پرداخت جریمه است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه