سه هزار اصل نهال در سیریک توزیع رایگان شد+ تصویر
تعداد 3 هزار اصله نهال رایگان میان مردم، شوراهای اسلامی ، دهیاران و مدیران مدارس شهرستان سیریک توزیع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی ، بیشترین نهال های توزیع شده شامل نخل ، نخل زینتی ، کنوکارپوس ، شیشه شور ، حنا ، کرت ، درمان عقرب ، توج، جم ، تمر هندی ،گل ابریشم می باشد که برای توسعه فضای سبز شهری و روستایی در شهرستان کاشته می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , آذینی, ، بیشترین نهال های توزیع شده شامل نخل ، نخل زینتی ، کنوکارپوس ، شیشه شور ، حنا ، کرت ، درمان عقرب ، توج، جم ، تمر هندی ،گل ابریشم می باشد که برای توسعه فضای سبز شهری و روستایی در شهرستان کاشته می شود.,,
سعید الله مبارکی فرماندار شهرستان سیریک در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار آذینی گفت: درخت و سرسبزی یکی از عوامل وجودی حیات بشریت است و درخت مظهر زیبایی و حیات و یکی از زیباترین و پرثمرترین نعمتهای بیکران خداوند است که بخش مهمی از نیازهای انسان را برآورده میسازد.
,,
سعید الله مبارکی افزود: درختکاری باید برای همه ما مسلمانان اسوه و الگوی زندگی باشد و کاشتن درخت در زندگی ما مسلمانان و همه انسان ها باید رواج و فرهنگ سازی شود برای اینکه درختکاری عمل صالح و مستحب الهی است.
,,
وی با بیان اینکه حضرت رسول (ص) فرمودند: خداوند درخت را برای انسان آفرید و از اینرو انسان باید درخت را بکارد، آن را آبیاری کند و در حفظ آن بکوشد ، اظهار داشت: درخت از نعمتهای گرانبهای خدا در زمین است و به دلیل نقش حیاتی که در زندگی تمامی موجودات زنده به خصوص انسان دارد در اسلام مورد توجه خاص قرار گرفته است.
,,
مناسبت روز درختکاری با حضور فرماندار سیریک، امامان جمعه اهل تشیع و اهل تسنن و جمعی کثیری از مسئولین در بوستان بانوان و بلوار امام تعداد 50 اصله نهال کاشته شد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه