مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو خبر داد:

طرح ضربتی نظارت بر فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی

طرح ضربتی نظارت بر فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی
مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: به منظور تامین سلامت زائران و مجاوران حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در ایام عید، طرح بسیج سلامت نوروزی با افزایش نظارت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، معاونت غذا و دارو آغاز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض شهر، علی اصغر اسماعیل زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، با اشاره به آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در معاونت غذا دارو اظهار داشت: طرح بسیج سلامت نوروزی، از ابتدای اسفند ماه سال جاری در معاونت غذا  دارو، آغاز شده است و تا نیمه فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض شهر,

به گفته وی بر اساس این طرح کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بر فعالیت واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی نظارت بیشتری خواهند داشت.

,

اسماعیل زاده با اشاره به افزایش زائران در ایام تعطیلات عید و طرح ضربتی برای تامین سلامت شهروندان و زائران در این ایام افزود: در راستای حفظ سلامت شهروندان، و زائران حرم مطهر رضوی، طرح ضربتی نظارت بر فرآیند تولید در این مدیریت به اجراء در آمده و تیم های بازرسی در سه شیفت کاری در بازه های زمانی تعیین شده از مراکز تولید و توزیع موادغذایی بازدید فنی و بهداشتی به عمل آورده و اقدامات قانونی در خصوص واحدهای متخلف و غیرمجاز انجام خواهد شد.

,

وی درخصوص بازرسی های مشترک معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه خاطر نشان کرد : بازدیدهای مشترک کارشناسان حوزه های  نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی ، آرایشی معاونت غذا و دارو و کارشناسان بهداشت محیط از انبارهای نگهداری مواد غذایی، آشامیدنی نیز از ابتدای اسفند ماه سال جاری آغاز و اقدامات قانونی لازم در خصوص محصولات غیرمجاز و نامنطبق با قوانین و استانداردهای موجود صورت خواهد پذیرفت .

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه