جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی

کشف 92 هزار مواد محترقه در عملیات های پلیس

کشف 92 هزار مواد محترقه در عملیات های پلیس
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی از کشف 92 هزار و 386 عدد انواع مواد محترقه در ماموریت های اخیر پلیس در استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ"یوسف سپهوند" جانشین فرماندهی انتظامی استان در گفت و گو با خبرنگار دیار آفتاب؛ گفت: پلیس استان با بهره مندی از تجربیات سال های گذشته و با برنامه ریزی های پیشگیرانه، اقدامات قاطعانه ای را برای برخورد با تولید و توزیع کنندگان انواع مواد محترقه و آتش زای غیر استاندارد آغاز کرده است.

سپهوند با اشاره به نزدیکی چهارشنبه آخر سال افزود: با توجه به آمار هر ساله شاهد قربانی شدن کودکان و نوجوانانی هستیم که بدون اطلاع از عواقب و صدمات جبران ناپذیر بازی و استفاده از مواد محترقه غیراستاندارد ، سلامتی خود را به خطر می اندازند.

وی با اشاره به آمادگی کامل نیروی انتظامی استان در برخورد با تولید کنندگان و توزیع کنندگان مواد محترقه اضافه کرد: در عملیات های انتظامی صورت گرفته از اول اسفند امسال تا کنون  در سراسر استان ، 92 هزار و 386 عدد انواع مواد محترقه و 10 کیلو گرم الکیل و سرنج جهت ساخت مواد محترقه کشف شده است و32 نفر نیز با تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی شده اند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان از خانواده ها خواست ضمن کنترل و نظارت بر فرزندان خود، آنها را از خطرات استفاده از مواد محترقه و آتش زا آگاه کرده و آنان را از استفاده چنین موادی بر حذر دارند و جوانان نیز به عواقب تلخ استفاده از مواد محترقه خطرناک فکر کرده و سلامتی خود را فدای شادی یک لحظه نکنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه