آموزشگاه رانندگی پارس در گرگان تعطیل شد
آموزشگاه رانندگی پارس در گرگان به دلیل تخلفات متعدد تعطیل شد و چندین نفر به اتهام رشوه و امتحان دادن به جای دیگران دستگیر شدند .
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما، آموزشگاه رانندگی پارس در گرگان که در خیابان انجیراب قرار دارد به دلیل تخلفات عمده توسط مراجع انتظامی شناسایی، کشف و عاملین آن دستگیر شدند.
این واحد آموزشگاهی وظیفه دادن گواهینامه پایه دوم را به مخاطبین داشت و امتحان علائم و فرمان را متمرکز در آن اموزشگاه انجام می داد و به واجدین شرایط گواهینامه اعطا می کرد.
اما کم کم مراجع انتظامی به برخی از عملکردهای این آموزشگاه مشکوک شده و پس از بحث و بررسی متوجه شدند که در این آموزشگاه سلسله تخلفاتی وجود دارد.
به عنوان نمونه بسیاری از افراد یا به دلیل پیری و کهولت سن و یا به دلیل عدم توانایی نمی توانستند در امتحان علائم قبول شوند لذا مجموعه اموزشگاه از یک سری افراد جایگزین در قبال دادن پول بجای نفرات اصلی استفاده می کرد تا بجای آنها امتحان بدهد که بیش از چندین نفر در این رابطه دستگیر شدند.
گفته می شود مبالغ کلانی از سوی برخی افرادی که قادر به گرفتن گواهینامه نبودند به عنوان رشوه دریافت شده و بین همه افراد درگیر از جمله (مدیر آموزشگاه، نفری که بجای فرد اصلی امتحان می داد و مسئول آزمون) تقسیم می شده است.
آنچه که بیان شده اینست که رقم این رشوه خواری بیش از 200 میلیون است و در عین حال سیستم های این واحد آموزشگاهی جمع آوری شده و گواهینامه های قبلی هم باطل شده و این واحد از این به بعد از فعالیت افتاده است.
ارسال دیدگاه