کمک یک میلیارد ریالی مردم محلات به جشن احسان و نیکوکاری

کمک یک میلیارد ریالی مردم محلات به جشن احسان و نیکوکاری
رئیس کمیته امداد محلات گفت: مردم خیر و نیکوکار شهرستان محلات بیش از یک میلیارد و 300 میلیون ریال در جشن احسان و نیکوکاری به نیازمندان کمک کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین رجبی رئیس کمیته امام خمینی(ره) شهرستان محلات در گفتگو با خبرنگار صبح محلات ضمن اعلام خبر فوق گفت: مردم خیر و نیکوکار شهرستان محلات در جشن احسان و نیکوکاری بیش از یک میلیارد و 300 میلیون ریال به نیازمندان کمک کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حسین رجبی رئیس کمیته امام خمینی(ره) شهرستان محلات در گفتگو با خبرنگار صبح محلات ضمن اعلام خبر فوق گفت: مردم خیر و نیکوکار شهرستان محلات در جشن احسان و نیکوکاری بیش از یک میلیارد و 300 میلیون ریال به نیازمندان کمک کرده اند., , صبح محلات , صبح محلات, صبح محلات, صبح محلات, , ,

 

,

وی ادامه داد:  این کمکها شامل491 میلیون و  959 هزار ریال کمکهای نقدی و 519 میلیون و 40 هزار ریال غیر نقدی است.

,

 

,

رجبی همچنین با اشاره به مشارکت خوب خیرین شهرستان محلات در جشن احسان و نیکو کاری گفت: خیرین شهرستان نیز متعهد به پرداخت 327 میلیون ریال پول نقد شده اند که به مرور زمان وصول و برای کمک به نیازمندان هزینه خواهد شد.

,

 

,

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان محلات همچنین خاطر نشان کرد: کمکهای جمع آوری شده در جشن احسان و نیکوکاری برای کمک به نیازمندان در آغاز سال جدید و عید نوروز و همچنین برای کمک به درمان، ادامه تحصیل و اشتغال مددجویان هزینه خواهد شد.

,

 

,

لازم به ذکر است 1844 نفر در قالب 1152 خانوار نیازمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان محلات هستند.
 

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه