فرزند یکی از جان باختگان منا؛
هنوز از سرنوشت پدرم خبری در دست نیست
فرزند یکی از جانباختگان فاجعه منا گفت: شش ماه است که هیچ اطلاعی از وضعیت پدر نداریم و سرنوشتش برای ما نامعلوم مانده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیرسبزوار، محمد دشتی فرزند محمود دشتی از جانباختگان فاجعه منا درپاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر شرایط پدرش گفت: بعد از گذشت شش ماه هنوز پیکر پدرش به کشور بازنگشته و مسئولین نیز پاسخ مناسبی در این خصوص به خانواده وی نداده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرسبزوار,وی با بیان اینکه ابتدا نام پدرم را در بین مجروحین اعلام کردند و بعد در بین مفقودین اعلام شد اظهارداشت: به گفته یکی از همسفران پدر که از دوستان قدیمی وی نیز می باشد پدر بنده در حاده مجروح شده و در بیمارستان منا بستری بوده است.
,محمد دشتی شرح ماجرای مفقود شدن پدرش را اینگونه بیان کرد: پدر در بیمارستان مکه بستری بوده که وی را برای انتقال به بیمارستان مکه به دلیل تجهیزات بیشتر آماده کرده اند اما هیچ گاه پدر به بیمارستان مکه منتقل نشده و در بین راه به آمار مفقودین اضافه شده است.
,وی در خصوص پیگیری ها برای بازگشت پیکر پدرش به کشور به خبرنگار ما گفت: طبق گفته مسئولین سازمان و حج و زیارت پدرم در عربستان دفن شده است اما هیچ اثر و نشانی ندارد.
,دشتی ادامه داد:تا کنون 2مرتبه اقدام به آزمایش DNAکرده ایم که متاسفانه هیچ پاسخ درستی از سوی مسئولان دریافت نمیکنیم.
,وی همچنین از رفتار دوگانه مسئولان ابراز ناراحتی کرد وادامه داد: دوهفته گذشته به ما اعلام کردند که پیکر را به تهران انتقال داده و ما را برای شناسایی فراخواندند اما متاسفانه اعلام کردند که پاسخ آزمایش مطابقت نداشته است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه