مسئول دفتر ازدواج 64 شهرستان دیر:
والدین، رسول خدا (ص) و حضرت فاطمه زهرا(س) را الگوی رفتاری خود قرار دهند
مسئول دفتر ازدواج 64 شهرستان دیر بیان اینکه والدین باید از معارف اسلامی برای تربیت فرزندان کمک گیرند، گفت: والدین باید رسول خدا (ص)حضرت فاطمه زهرا(س) را الگوی رفتاری خود قرار دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام عبدالحسین ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مطاف24، اظهار داشت: تدین، محبت و سازندگی اخلاقی کارکردهای خانواده متعالی بوده که پدر و مادر برای تربیت فرزندان باید از آن ها کمک گیرند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام عبدالحسین ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مطاف24، اظهار داشت:,وی با اشاره به اخلاق رسول خدا و فاطمه زهرا (س)، اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) در تعامل با مردم با گذشت، خوشرویی و روحیه خدمتگزاری برخورد میکردند.
,حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه این اخلاق نیکو باعث محبوبیت ایشان در جامعه شد، ادامه داد: رسول خدا همواره از دشنام و مجادله بیهوده پرهیز کرده و بدیهای دیگران را با خوبی پاسخ میگفتند.
,وی خانواده متعالی را در برگیرنده پدرخوب، مادر خوب و فرزند خوب دانست و گفت: اگر هرکدام از این ارکان کارکرد صحیح نداشته باشد، نظام خانواده را با فروپاشی روبرو میکند.
,حجت الاسلام ابراهیمی ادامه داد: اصل تفاوت، تعاون و تفاهم از اصول بنیادین زندگی است و چنانچه این اصول در زندگی نادیده گرفته شود، تعالی خانواده متوقف خواهد شد.
,فاطمه زهرا جامعه بشری را به حیات طیبه فرا خواند
, فاطمه زهرا جامعه بشری را به حیات طیبه فرا خواند, فاطمه زهرا جامعه بشری را به حیات طیبه فرا خواند,مسئوا دفتر ازدواج 64 دیر با اشاره به شیوه زندگی فاطمه زهرا (س) گفت: فاطمه زهرا(س) جامعه بشری را به حیات طیبه فرا خواند.
,وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) زمان را از مسیر نادرست رونق دهی بازار شهوت نجات و در مسیر تکامل قرار داد، ادامه داد: باید از این بانوی فقیه در مراحل زندگی الگو بگیریم.
,حجت الاسلام ابراهیمی مشی سیاسی حضرت زهرا(س) را حرکتی تاریخ ساز دانست و گفت: انقلاب اسلامی مشی سیاسی خویش را برگرفته از سیره حضرت زهرا واداشت و با بیاعتنایی به نظام بین المللی، امید را در دلهای مظلومان جهان بیدار کرد.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه