رییس ستاد کنگره ملی هشت هزار شهید استان خبر داد:

طرح جهادی، فرهنگی و اجتماعی "گیلان مطهر" برگزار می شود

طرح جهادی، فرهنگی و اجتماعی "گیلان مطهر" برگزار می شود
جوادی گفت:"با توجه به اینکه ما سالانه قریب به شش میلیون گردشگر از ایران و سایر نقاط جهان به گیلان داریم با این طرح ابتکاری قرار است اطلاعاتی درباره ۸۰۰۰شهید استان گیلان به مسافران داده شود.”
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از ۸۰۰۰قهرمان  ،ابراهیم جوادی، رییس ستاد کنگره ملی هشت هزار شهید استان گیلان در باره اجرای طرح ” گیلان مطهر” گفت: “یکی از کمیته های بسیار فعال و با انگیزه این کنگره، کمیته انتظامات و استقبال و تشریفات است که ریاست آن بر عهده سردار میرحیدری، فرماندهی انتظامی استان گیلان می باشد و حفظ نظم و امینت و راهنمایی و تشریفات کنگره را بر عهده دارند.”

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸۰۰۰قهرمان  ,

وی افزود:”یکی از طرح های بدیع و خلاقانه فرماندهی انتظامی استان گیلان در این راستا در ایام عید و برای مسافران نوروزی استان گیلان طراحی شده است. با توجه به اینکه ما سالانه قریب به شش میلیون گردشگر از ایران و سایر نقاط جهان به گیلان داریم با این طرح ابتکاری قرار است اطلاعاتی درباره ۸۰۰۰شهید استان گیلان به مسافران داده شود.”

,

رییس ستاد کنگره در ادامه گفت:” از تاریخ ۲۶ اسفند تا ۶ فروردین زحمت کشان، دلاوران و ماموران نیروی انتظامی در کنار سایر سازمان ها با طرح گیلان مطهر به استقبال مسافران نوروزی می روند.”

,

جوادی با بیان اینکه طرح گیلان مطهر را باید در زمره شاخص ترین طرح های نوروزی استان قلمداد کنیم افزود:”بسته های فرهنگی، متشکل از تصاویری از شهدای استان، وصیت نامه ها، معرفی شهدای شاخص استان در دستور کار قرار دارد و امیدوار هستیم بتوانیم در راستای برگزاری نخستین کنگره ملی ۸۰۰۰شهید استان، اطلاع رسانی دقیقی در زمینه معرفی قهرمانان استان به گردشگران انجام دهیم.”

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه