رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری خوروبیابانک خبر داد:
استاندارد سازی اقامتگاه های بومگردی خوروبیابانک
حسین رئیسی گفت: در آستانه سال جدید برای افزایش سطح آگاهی مدیران اقامتگاه های بومگردی و استاندارد کردن خدمات آن ها کلاس های استاندارد سازی در خوروبیابانک برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرخور، رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان خوروبیابانک از برگزاری دوره آموزی استانداردسازی و آموزش مدیران اقامتگاه های بومگردی شهرستان خوروبیابانک خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرخور، ,حسین رئیسی افزود: در آستانه سال جدید برای افزایش سطح آگاهی مدیران اقامتگاه های بومگردی و استاندارد کردن خدمات آن ها کلاس های استاندارد سازی در خوروبیابانک برگزار شد.
,وی افزود: شناخت اصولی اقامتگاه های بومگردی، استاندارد سازی شامل درجه بندی، پوشش و اخلاق حرفه ای مدیران و موارد بهداشتی و ایمنی اقامتگاه ها از جمله سرفصل های آموزشی این دوره می باشد.
,رئیسی تصریح کرد: اقامتگاه های بوم گردی اقامتگاه هایی برای گردشگران هستند که ضمن ارائه خدماتی با کیفیت مشخص و قابل قبول به میهمانان در محیط های طبیعی، با کمترین آسیب به محیط زیست و سازگار با اقلیم زیستی منطقه با شرکت در برنامه های تحقیقاتی، به توسعه ی پایدار منطقه کمک می کنند.
,۴۰ نفر از مدیران اقامتگاه های بومگردی شهرستان خوروبیابانک در این دوره آموزشی شرکت کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه