logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مدیرکل اجتماعی استانداری تهران:

دستفروشی سالمترین اقتصاد غیررسمی

دستفروشی سالمترین اقتصاد غیررسمی
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری تهران گفت: دستفروشی براساس تعاریف بین المللی که مورد توافق نخبگان حوزه اقتصاد است سالمترین اقتصاد غیر رسمی محسوب می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیاوش شهریور عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ضمن درک چالش های حوزه شهر و پذیرش برخی بی نظمی های ناشی از استقرار غیرسازماندهی شده بساط گستران و دستفروشان در شهر تهران، چند موضوع در این ارتباط باید مورد توجه قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران و دیگر متولیان امر به جای پاک کردن صورت مساله باید جانشین هایی را برای استقرار دستفروشان در پایتخت پیشنهاد کنند اظهار کرد: شمار زیادی از دستفروشان در همه جای جهان بویژه ایران سرپرست خانوار هستند.

شهریور با بیان اینکه استانداری تهران با محروم کردن دستفروشان از کار مخالف است یادآور شد: این امر به کشیده شدن این افراد به سمت فروش کالاهای قاچاق و سایر موارد ممنوع از جمله مواد مخدر و ... منجر می شود.

وی با اشاره به ضرورت تدوین طرحی مورد توافق دستگاه های اجرایی مختلف در مورد ساماندهی دستفروشان خاطرنشان کرد: باید برای استقرار آن ها مکان های مناسبی در خیابان، پارک و سایر نقاط و معابر به صورت کارشناسی و قانونی در نظر گرفته شود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری تهران افزود: پس از فراهم شدن زیرساخت ها باید مثل بسیاری از کشورهای جهان برای دستفروشان کارت شناسایی صادر کرد و حتی از آنان مالیات نیز گرفت.

شهریور، رها بودن دستفروشان به شکل کنونی را نیز زیان آور دانست و گفت: استانداری تهران آمادگی دارد در بحث ساماندهی، هماهنگی بین دستگاهی، نظارت و حتی خدمت رسانی به این قشر با شهرداری و سایر دستگاه های مرتبط همکاری کند.

وی تشکیل کمیته ای با حضور شرکای اجتماعی از جمله شهرداری، پلیس، بهزیستی، کمیته امداد و ادارات صنعت و معدن و اقتصاد و دارایی را به منظور ساماندهی مشکلات این حوزه خواستار شد.
شهریور، دستفروشی را یکی از جذابیت های شهری در جهان عنوان کرد و افزود: این کار علاوه بر کمک به اقتصاد خانوارهای کم درآمد به ایجاد عدالت توزیعی و عرضه ارزانتر کالاها نیز کمک می کند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر برخورد سلبی پلیس و شهرداری تهران در جمع آوری دستفروشان خیابان های ولیعصر و جمهوری پایتخت تاکید کرد: ما از هر اقدامی در ایجاد نارضایتی برای طبقه سرپرست خانوار ناخرسندیم و اعتقاد داریم که شهرداری باید ضمن درنظر گرفتن منافع مغازه داران و بازاریان، برای دستفروشان نیز امکان فعالیت ایجاد کند.

بحث نارضایتی کسبه از فعالیت بساط گستران و دستفروشان در برخی نقاط شهر تهران به ویژه مناطق مرکزی شهر و اقدام برای جمع آوری بساط گستران در روزهای اخیر به یکی از موضوعات مهم در حوزه مباحث مدیریت شهری و رسانه ها تبدیل شده است.

دراین زمینه شهرداری تهران با همکاری نیروی انتظامی طرح ایجاد انضباط شهری و جمع آوری دستفروشان و بساط گستران را در دستور کار قرار داده است. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه