کشیک 38 نفر از پرسنل راه و شهرسازی مهرستان در ایام نوروز
رئیس اداره راه و شهرسازی مهرستان از کشیک 38 نفر از کارکنان و پرسنل این اداره در ایام نوروز در محورهای اصلی مواصلاتی این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از با مهرستان، محمدصالح بارانزهی افزود: به منظور ارائه خدمات به مسافران نوروزی این تعداد از کارکنان این اداره در 3 گروه اطلاعاتی، محوری و ستادی از 25 اسفند تا 15 فروردین در خدمت مسافران نوروزی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با مهرستان، ,وی افزود: در این راستا برای جلب رضایت مسافران و بهبود شرایط ایمنی سفر، تمهیدات و اقداماتی از قبیل خط کشی محورهای اصلی مواصلاتی، شست وشوی علایم راهنمایی و رانندگی، نصب تابلوهای هشداردهنده یا آشکارسازی محور، نصب علایم لکه گیری آسفالت جاده های مواصلاتی و همچنین موج تراشی راه های شنی با گریدر انجام شده است.
,وی ادامه داد: علاوه بر این مهمانسرای این اداره نیز جهت اسکان مسافران در خدمت مسافران و گردشگران می باشد.
,بارانزهی تصریح کرد: با همت پرسنل خدوم راه و شهرسازی شهرستان، سکوی نماز در کیلومتر 45 جاده مهرستان به ایرانشهر جهت ادای فریضه نماز نیز آماده شده است.
,رئیس اداره شهرسازی مهرستان تصریح کرد: نیروهای این اداره در ایام مذکور در تمامی ساعات شبانه روز آماده پاسخگویی به مسافران هستند.
,بارانزهی با اشاره به شماره تماس ضروری برای دسترسی به خدمات این اداره در ایام نوروز، تصریح کرد: مسافران و گردشگران می توانند جهت کسب اطلاعات و ... در تمامی ساعات شبانه روز با شماره 3432 تماس حاصل کنند تا پرسنل این اداره ضمن راهنمایی، خدمات به آنها ارائه کنند.
,]
ارسال دیدگاه