نفرات برتر مسابقات هشتگانه قرآن ونماز ،درفاروج مشخص شدند
معاون تربیت بدنی وپرورشی اداره آموزش وپرورش فاروج،از پایان مسابقات هشتگانه قرآن ونماز ومعرفی نفرات برتر آن خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری فاروج، حسن علی پوراظهار داشت: در این رقابت 350 دانش آموز دختر وپسرمقاطع مختلف تحصیلی حضور داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری فاروج,وی گفت: این مسابقات در هشت رشته، در حوزه ی قرآن شامل قرائت، حفظ و تفسیر، درحوزه عترت شامل، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، وحوزه نماز شامل، اذان، احکام و انشای نماز برگزارشد.
,وی تعداد شرکت کنندگان دختر وپسر درسه مقطع تحصیلی را،350 نفر عنوان کرد وافزود: :این مسابقات با همکاری اداره اوقاف، به مدت یک هفته برگزار شد که نفرات برتر به مرحله استانی، خواهند رفت.
,علی پور، باتاکیدبر اینکه این مسابقات بستر مناسبی برای رشد و تعالی شخصیت دینی و مذهبی دانش آموزان، در راستای دستیابی به حیات طیبه خواهد بود، هدف از برگزاری مسابقات راشناسایی و شکوفایی استعدادهای قرآنی دانشآموزان و آشنایی آنان با قرآن، عترت و نماز، غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان و ایجاد فضای سالم قرآنی برای دانشآموزان و تجلیل از حافظان و قاریان، عنوان کرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه