دوربین های ثبت تخلفات رانندگی در آزاد راه زنجان- تبریز فعال است
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان گفت: به منظور ثبت تخلفات رانندگان در آزاد راه زنجان- تبریز، چهار دوربین در این آزاد راه فعال است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، ایرج دست نشان، مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان اظهار کرد: در راستای رسیدگی به تخلفات حمل و نقل کمیسیون شبه قضایی حمل و نقل در استان فعال شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
وی با یادآوری اینکه این کمیسیون پس از عقد تفاهم نامه با تعزیرات حکومتی فعال شده است، خاطرنشان کرد: در این کمیسیون به تخلفات بخش حمل و نقل رسیدگی می شود.
,,
این مقام مسئول اعضای این کمیسیون را نمایندگان رانندگان و تشکلهای صنفی رانندگان عنوان کرد و افزود: در کمیسیون ماده ۱۱ مسائل مربوط با رانندگان و در کمیسیون ماده ۱۲ مسائل شرکت های حمل و نقل بررسی می شود.
,,
دست نشان به اقدامات انجام شده در زمینه رسیدگی به تخلفات مجتمع های خدمات رفاهی اشاره کرد و یادآور شد: در این کمیسیون در خصوص تخلفات نرخ حمل و نقل نیز رسیدگی می شود.
,,
وی به نصب دوربین در آزاد راه های استان به منظور ثبت تخلفات رانندگی نیز اشاره کرد و افزود: در آزاد راه زنجان- تبریز چهار دوربین فعال است.
,,
به گفته مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان زنجان، ۱۶ دوربین نیز تا پایان امسال به بهره برداری می رسد و تعداد دوربین های فعال در استان به ۲۰ مورد می رسد.
,انتهای پیام/م
,,
ارسال دیدگاه