فرماندهی انتظامی تربت جام:

مرگ زوج جوان به علت سرعت بالای خودروی پراید در تربت جام

مرگ زوج جوان به علت سرعت بالای خودروی پراید در تربت جام
فرماندهی انتظامی تربت جام گفت: با اعلام مرکز فوریت های پلیس 110 مبنی بر واژگونی خودروی پراید در بلوار جانبازان بلافاصله مأمورین به محل حادثه اعزام که در بررسی ها مشخص شد یک دستگاه سواری پراید که با سرعت بالا در حرکت بوده پس از منحرف شدن از مسیر با تیر چراغ برق برخورد و واژگون می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز؛ علی اضغر مختاری، فرماندهی انتظامی تربت جام گفت: با اعلام مرکز فوریت های پلیس 110 مبنی بر واژگونی خودروی پراید در بلوار جانبازان بلافاصله مأمورین به محل حادثه اعزام که در بررسی ها مشخص شد یک دستگاه سواری پراید که  با سرعت بالا در حرکت بوده پس از منحرف شدن از مسیر با تیر چراغ برق برخورد و واژگون می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,

وی افزود: در این حادثه راننده خودرو ( فاقدگواهینامه ) و همسرش به علت شدت جراحات وارده هنگام انتقال به بیمارستان فوت شد.

,

مختاری گفت: کارشناس پلیس راهور علت حادثه را بی احتیاطی و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه در جاده لغزنده اعلام کرده است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه