مدیر عامل انجمن حمایت از زندانیان تاکستان خبر داد:

اهدا عیدی ۱۶۰میلیون ریالی به خانواده های نیازمند زندانیان

اهدا عیدی ۱۶۰میلیون ریالی به خانواده های نیازمند زندانیان
مدیر عامل انجمن حمایت از زندانیان تاکستان با بیان اینکه کمک هزینه خرید مایحتاج شب عید به خانواده زندانیان اهدا می شود گفت: امسال 160میلیون ریال عیدی به خانواده های نیازمند دارای پرونده مددکاری اهدا می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  تاک پرس، بهزاد طاهرخانی مدیر عامل انجمن حمایت زندانیان شهرستان تاکستان عنوان کرد: هر ساله با نزدیک شدن به پایان سال با جلسه هیات مدیره محترم به کلیه خانواده های نیازمند که دارای پرونده مددکاری می باشند کمک هزینه خرید مایحتاج شب عید به خانواده زندانیان اهدا می گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: امسال نزدیک به ۱۶۰میلیون ریال عیدی به این مهم اختصاص داده شد و هم اکنون به حساب خانواده نیازمند زندانیان واریز شده است و به همراه مبلغ یاد شده مبلغ ماهیانه هر خانوار نیز جداگانه به حساب آنها واریز گردیده است.

,

طاهرخانی ضمن تقدیر از خیرین محترم اعلام داشت انجمن حمایت زندانیان آماده دریافت کمک های نقدی و غیر نقدی مردم نوع دوست می باشد.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه