فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان خبر داد؛
کشف ۸ هزار جفت کفش خارجی قاچاق در سیرجان
فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان از کشف ۸ هزار و ۷۹۰ جفت کفش خارجی قاچاق به ارزش دو میلیارد ریال از یک واحد تولیدی کفش داخلی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “سیرجان خبر” سرهنگ محمدرضا ایران نژاد گفت: ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی سیرجان در پی انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی، از فعالیت های یک واحد تولیدی کفش که به طور پنهانی اقدام به وارد کردن کفش های خارجی قاچاق می کرد، با خبر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “سیرجان خبر” ,وی اظهار داشت: صاحب این کارخانه با حذف مارک خارجی اجناس برند تولیدی کفش خود را بر روی کفش ها حک و به سپس اقدام به انتقال آن ها به دیگر استان ها می کرد.
,ایران نژاد افزود: از این رو ماموران پلیس آگاهی پس از هماهنگی با مراجع قضایی و ماموران اداره تعزیرات از این واحد تولیدی بازدید و تعداد ۸ هزار و ۹۷۰ جفت انواع کفش خارجی قاچاق را کشف کردند.
,فرماندهی انتظامی شهرستان سیرجان در پایان با اشاره به ارزش دو میلیارد ریالی این محموله قاچاق و دستگیری یک نفر قاچاقچی در این رابطه افزود: گسترش کالای قاچاق اثرات منفی زیادی بر تولید داخلی دارد و امنیت اقتصادی جامعه را برهم می زند .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه