کنسولگری انگلیس در بوشهر فرصت است یا تهدید؟
هنگامی که انگلیسی ها از نظر صنعتی و نظامی در حال پیشرفت بودند، پادشاهان قاجار ما در حال خوش گذرانی در کشورهای اروپایی بودند و کشورهایی نظیر انگلیس،فرانسه و روسیه نیز برای تامین منابع انرژی کارخانه جات خود و استفاده از بازار مصرف کشورهای جهان سوم به فکر نفوذ در این کشورها افتادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجونیوز" ، با مطالعه سوابق گذشته دولت ها و ملت های جهان با نژاد، اندیشه، شرایط اقلیمی و جغرافیایی، تاریخی و نیت آنها آشنا شده و می توانیم جهت توسعه و پیشرفت کشور و نحوه تعامل و ارتباط با کشورهای منطقه ای و فرا منطقه ای برنامه ریزی کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" ,در قرون وسطی و بعد از رنسانس کشورهای اروپایی با توجه به نداشتن منابع انرژی مثل کشورهای اسلامی با کار و فعالیت فراوان موفق به پیشرفت های زیاد علمی و صنعتی شدند.
,در همین زمان که آنها از نظر صنعتی و نظامی در حال پیشرفت بودند، پادشاهان قاجار ما در حال خوش گذرانی در کشورهای اروپایی بودند و کشورهایی نظیر انگلیس،فرانسه و روسیه نیز برای تامین منابع انرژی کارخانه جات خود و استفاده از بازار مصرف کشورهای جهان سوم به فکر نفوذ در این کشورها افتادند.
,در استثمار کشورها انگلیس، فرانسه، پرتغال و روسیه از هم سبقت می گرفتند و پشت صحنه با هم معامله می کردند.
,بعد از جنگ جهانی دوم، آمریکا با توجه به پیشرفت های صنعتی و نظامی در جهت رقابت با اروپا به فکر تسلط بر کشورهای غرب آسیا نظیر ایران و دیگر کشورهای عربی به خاطر موقعیت ژئو استراتژیک و ژئو اکونومیک منطقه افتاد.
,در بین این کشورها انگلیس با حیله گری و خباثت، بیشترین نفوذ را در کشور ما پیدا کرد و متاسفانه پادشاهان ضعیف قاجار به جای روی آوردن به مردم و علماء و استفاده از از پتانسیل بومی کشور بعد از تهدید روسیه و فرانسه با دیدن چراغ سبز انگلیس، به دست پای انگلیسی ها برای گرفتن اسلحه و کمک نظامی و مالی افتادند.
,انگلیسی ها منتظر چنین موقعیتی بودند و قرارداد ذلت باری را به ما تحمیل می کردند و در نهایت ایران به تعهدات خود عمل می کرد و انگلیس پشت پا به همه تعهدات می زد و در این بین فقط ما ضرر می کردیم.
,قرارداد ننگین گلستان و ترکمن چای به خاطر خیانت و حیله گری انگلیسی ها و نفوذ در دربار ایران و ارتباط پشت پرده آنها با روسیه به ما تحمیل شد که علاوه بر دادن خاک ایران، ضررهای اقتصادی فراوانی دیدیم.
,اما در عصر ما مگر در حمله آمریکا به عراق و افغانستان، انگلیس ها با اعزام نیروهای نظامی عملا وارد جنگ نشدند؟
,در بحران سوریه، عراق، یمن و ... انگلیس با کشور مظلوم بود یا با کشور ظالم؟
,بر چه کسی پوشیده است که فتنه 88 را انگلیسی ها و آمریکایی ها طراحی کردند.
,همین آمریکا و انگلیس بودند که با نفوذ در بین انقلابیون و احزاب سیاسی و ایجاد تفرقه انقلاب مردم مصر و تونس و لیبی را به نفع خود مصادره کردند و به جای حمایت از مردم، از دیکتاتور حمایت کردند و به استقلال کشور ورای مردماهمیتی نمی دهند و همین اینها هستند که نمی گذارند انقلاب مردم مظلوم یمن و بحرین به نتیجه برسد.
,تاکنون شما دیده اید که آنها بگویند هر چه مردم گفتند صحیح است؟! خیر آنها می گویند هر چه ما گفتیم صحیح است و ما کدخدا هستیم و همین ها بودند که داعش و القاعده و دیگر گروه های تروریستی را به وجود آوردند.
,مشکل ما با انگلیس و آمریکا در تفکر و اندیشه و نیت است.
,از آمریکا و انگلیس به غیر از چپاول، خیانت و زورگویی چیز دیگری دیده ایم که هم اکنون برخی از مسولان داخلییگلنه راه نجات کشور را در پناه بردن به دامن بیگانه ها می بینند
,چرا به این راحتی به آمریکا و انگلیس اعتماد می کنید؛ ما باید با دنیا ارتباط داشته باشیم و به این کشورهای غربی نیز اعتماد نکنیم و با تدبیر و سیاست به جای ساده اندیشی، بر اساس حساب و کتاب دقیق تعامل کنیم.
,برخی از مسولین نظام نمی دانم از انگلیس چه حسن نیتی دیده اند که به فکر باز شدن کنسولگری انگلیس در کشور هستند و شاید خدایی ناکرده پروژه نفوذ دشمن نتیجه داده است.
,چرا کشورهای دیگر به فکر ایجاد کنسولگری در کشور ما نیستند. سفارت آمریکا در ایران در اوایل انقلاب اسنادی پیدا شد که نشان داد در بین مسولان نظام نفوذ کرده و بنی صدر را حقوق بگیر و مهره آنها شده بود.
,مقام معظم رهبری در سال جاری بیش از 70 بار از واژه نفوذ استفاده کردند؛ پس باید این واژه برای ما کلید واژه شود و پروژه نفوذ دشمن را جدی بگیریم.آنها همیشه به دنبال چپاول کشورهای ضعیف بوده اند و ما نیز به خاطر اعتقادات دینی خود به دنبال حمایت از مظلومین بوده ایم.
,آمریکا و انگلیس باید دست از زورگویی و خباثت خود بردارند یا باید ما را از سر راه خود بردارند.
,آری؛ اگر افراد دلسوز نظام همچون آیت الله صفایی بوشهری مخالف تشکیل کنسولگری انگلیس در بوشهر هستند از ایک لحاظ بخاطر خیانت های انگلیس در اشغال بوشهر و ریختن خون مردم بی گناه استان است و از لحاظ دیگر به خاطر جلوگیری از اجرای پروژه نفوذ آنها در کشور و استان می باشد.
,استان بوشهر به خاطر موقعیت خاص استراتژیک و مرزی خود با خلیج فارس و داشتن نیروگاه اتمی و منطقه صنعتی عسلویه، مکان مناسبی برای رسیدن آنها به اهداف بلند پروازانه خود است و مردم بوشهر نیز به خاطر سابقه ننگین انگلیسی ها، مخالف تشکیل کنسولگری در بوشهر هستند.
,پروژه نفوذ بسیار مساله جدی است و چون ما جلوی زورگویی آنها به کشورها ایستاده ایم، آنها یگانه راه نجات خود را از بین بردن مقاومت و روحیه انقلابی ما آن هم با عملی کردن پروژه نفوذ و تهی کردن این روحیه انقلابی و تزریق اندیشه غربی در بین مسولان دیده اند.
,حسین نجفی
,کارشناس ارشد مسائل سیاسی
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه