تیر چراغ برق قاتل راننده ساوه ای شد
برخورد یک دستگاه خودرو پژو 405 با تیر برق در ساوه جان راننده را در دم گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیار آفتاب در حوالی ساعت 1700 روز گذشته ، گزارش یک فقره تصادف در جاده فرعی روستای لالائین واقع در حوالی ساوه به مرکز فوریتهای پلیس 110 شهرستان اعلام شد.
بلافاصله مراتب به واحدهای امدادی اعلام شد و مأموران انتظامی پاسگاه یل آباد و پلیس راه ساوه – همدان برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
در بررسی صحنه مشاهده شد راننده خودرو به نام "م. سلمانی اسودی" 21 ساله با تیر برق کنار جاده برخورد کرده است که به علت شدت سانحه در دم فوت کرده است.
سرهنگ "مهدی حسنی" رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی دراینباره به خبرنگار ما گفت : در بررسی صورت گرفته توسط کارشناس پلیسراه علت این سانحه عدم توجه به جلو از سوی راننده خودروی سواری پژو تشخیص داده شد.
وی اضافه کرد : رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه کامل به جلو صرفا برای مسیرهای پرتردد نیست و از آنجایی که علت بسیاری از سوانح رانندگی عدم توجه به جلو رانندگان وسایل نقلیه می باشد ،لازم است رانندگان توجه به جلو و اطراف را همواره مد نظر داشته باشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه