فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان:

16 هزار نفر گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام می‌شوند

16 هزار نفر گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام می‌شوند
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت:16 هزار نفر گروه جهادی، شامل اردوهای دانشجویی، دانش‌آموزی و محلات بومی و غیربومی، به مناطق محروم استان اعزام می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرافلاک،سردار مرتضی کشکولی صبح امروز در جلسه هماهنگی اردوهای راهیان نور و اردوهای طرح هجرت که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، گفت: در سال آینده 16 هزار نفر گروه جهادی، شامل اردوهای دانشجویی، دانش‌آموزی و محلات بومی و غیربومی، به مناطق محروم استان اعزام می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرافلاک,

 وی افزود: امسال از 25 هزار نفر سهیمه دانش‌آموزی تاکنون 14 هزار نفر به اردوهای رهیان نور اعزام‌شده و در بخش دانشجویی نیز اعزام سه هزار نفر در تعهد ما بوده که تاکنون هزار و 700 نفر به مناطق عملیاتی اعزام‌شده است.

,

سردار کشکولی به اعزام 10 هزار نفر از اقشار مختلف مردم به اردوهای راهیان نور اشاره کرد و اظهار داشت: تاکنون هزار و 100 نفر از این تعداد به مدت سه روز به مناطق عملیاتی اعزام‌شده است.

,

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان بیان کرد: هرچند وقت یک‌بار به بهانه یادواره‌ها، کنگره و اردوهای راهیان نور از منبع پرنور شهدا انرژی می‌گیریم بنابراین مشهد شهدای غرب، جنوب و شمال غرب سبب رویش هرروز ما هستند تا راه را گم نکنیم.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه