براساس رتبه بندیISC /

دانشگاه گیلان در رتبه 8 دانشگاه های جامع کشور

دانشگاه گیلان در رتبه 8 دانشگاه های جامع کشور
دانشگاه گیلان در رتبه­ بندی دانشگاه های جامع سال ۹۴-۱۳۹۳ در رتبه 8 دانشگاه های جامع کشور قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روشن خبر، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) رتبه­ بندی سال ۹۴-۹۳ دانشگاه­ها و موسسات پژوهشی کشور را اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روشن خبر,

در رتبه بندی ISC، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور در ۵ زیر گروه؛ دانشگاه­های جامع، دانشگاه­های صنعتی، پژوهشگاه ها و مراکز پژوهشی، دانشگاه­های پزشکی و دانشگاه­های هنر مورد ارزیابی و رتبه­ بندی قرار می گیرند.

,

از بین ۶۳ دانشگاه که در رتبه­ بندی دانشگاه های جامع سال ۹۴-۱۳۹۳ حضور داشته اند، دانشگاه گیلان در رتبه 8 دانشگاه های جامع کشور قرار گرفت.

,

در این رتبه بندی دانشگاه تهران همچون سال­های گذشته در رتبه اول، دانشگاه­های تربیت مدرس، شیراز،  فردوسی مشهد، تبریز، شهید بهشتی، اصفهان، گیلان، پیام نور و شهید باهنر کرمان به ترتیب در جایگاه­های دوم تا دهم جدول قرار گرفته اند.

,

 شایان ذکر است؛ دانشگاه گیلان در سالهای ۵۵ – ۱۳۵۴ در چارچوب قرارداد بین دولتهای ایران و آلمان غربی سابق تاسیس و از سال ۱۳۵۶ فعالیتهای آموزشی خود را با پذیرش ۱۵۵ دانشجو در ۹ رشته تحصیلی آغاز نمود .

,

دانشگاه گیلان در حال حاضر با ۹ دانشکده و یک واحد پردیس و دو پژوهشکده ( حوضه آبی دریای خزر و گیلان شناسی) با حدود ۵۰۰ عضو هیئت علمی، بیش از ۱۷۰۰۰ هزار دانشجو، سالانه بیش از ۶۰۰۰ هزار نفر دانشجو را در مقاطع تحصیلی کارشناسی ( ۱۱۲ رشته- گرایش) ، کارشناسی ارشد (۱۴۸ رشته-گرایش) و دکتری (۵۰رشته- گرایش) برای دوره های روزانه ، شبانه ، پردیس و مجازی پذیرش می نماید .

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه