شهردارسهند:
اولین پارک مخصوص بانوان درسهند افتتاح می شود
نخستین پارک مختص بانوان و مادران شهر جدید سهند با تسریع در اجرای عملیات احداث آن ،آماده بهره برداری می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازاوشکایا ؛ شهردار شهر جدید سهند با اشاره به ساخت نخستین پارک و فضای سبز مخصوص بانوان در این شهر گفت : در راستای جوابگویی به نیازها و درخواست های شهروندان و به ویژه قشر زنان مبنی بر ایجاد فضایی تفریحی با قرار دادن الگوهای اسلامی ، اجرای احداث این مجموعه در دستور کار شهرداری و شورای اسلامی این شهر قرار گرفت
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشکایا ,بهرام روشنی اضافه کرد : پارک بانوان سهند یکی از فضاهای تفریحی و ورزشی است که توسط شهرداری سهند در مدت زمان کمتر از شش ماه مختص بانوان ساخته شدهاست ودر حال تکمیل مراحل نهایی بوده و در روزهای آتی به بهره برداری خواهد رسید.
,وی گفت :شهرداری سهند برای احداث این فضا، زمینی به مساحت ۴۰۰۰ متر مربع را اختصاص دادهاست که درنظر داشته با اختصاص فضایی آزاد برای زنان و ارائه امکانات ورزشی متنوع برای آنها بخشهایی از فضاهای تفریحی شهر سهند را فقط برای استفاده بانوان ساماندهی و آماده سازی نماید .
,حسین عباس زاده مسئول خدمات شهری شهرداری سهند هم گفت : در این مجموعه امکاناتی از قبیل زمینی جهت بازی والیبال ساحلی ، محلی برای بازی کودکان خردسال و همچنین تجهیزات ورزشی و تندرستی برای بانوان در نظر گرفته شده است.
,وی گفت : برای ایجاد چنین فضایی اعتباری افزون بر ۵ میلیارد و دویست میلیون ریال از محل منابع داخلی شهرداری هزینه شده است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه