امام جمعه ملایر:
کمیته امداد از صدقات جاریه امام راحل است
امام جمعه ملایر گفت: نهاد مقدس کمیته امداد از صدقات جاریه امام راحل است که تاکنون در داخل و خارج از کشور کمکهای بزرگی را به افراد نیازمند کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نافع، آیت الله سیدرضا فاضلیان در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه ملایر با اشاره به آیات سوره انفال گفت: انفال یکی از سوره های قرآن است که مربوط به منابع طبیعی است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نافع,وی به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره حفاظت از منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: به فرموده رهبری حفاظت از منابع طبیعی باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
,امام جمعه ملایر یکی از وظایف مهم منابع طبیعی را احیای زمین های موات دانست و اظهار داشت: منابع طبیعی باید بیشتر از گذشته نسبت به این امر اقدام کند.
,وی تصریح کرد: هنوز حکومت اسلامی به جایی نرسیده است که بتواند به طور کامل زمینهای موات را احیاء کند.
,فاضلیان با بیان اینکه خداوند روزی پیغمبران را در زراعت، کشاورزی و دامداری قرار داده است، بیان کرد: خداوند چیزی را پاک تر و حلال تر از زراعت قرار نداده است.
,وی افزود: بر این اساس، باید در کسب روزی حلال و توجه به منابع طبیعی تلاش کنیم.
,آیت الله فاضلیان به روز احسان و نیکوکاری نیز اشاره و خطاب به نمازگزاران تأکید کرد: از بهترین و پاک ترین اموال خود به فقرا، تهیدستان و ایتام کمک کنید، چراکه خداوند نیکوکاران را دوست دارد.
,وی با بیان اینکه از کرامت خود برای ذخیره آخرت توشه بردارید، خاطرنشان کرد: هر اندازه که می توانید ایتام را تحت کفالت خود درآورده و از فقرا و ایتام دلجویی کنید.
,خطیب جمعه ملایر اظهار داشت: نهاد مقدس کمیته امداد از صدقات جاریه امام راحل است که تاکنون در داخل و خارج از کشور کمکهای بزرگی را به افراد نیازمند کرده است.
,وی اعطای تسهیلات برای جوانان در شرف ازدواج، تامین مسکن، اشتغال را از خدمات کمیته امداد عنوان کرد و افزود: کمک هزینه دارو و درمان، سرپرستی از ایتام نیز از دیگر خدمات شایسته نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) است.
,فاضلیان با بیان اینکه باید با انجام کارهای نیک و شایسته زمینه ساز ظهور امام زمان(عج) باشیم، بیان داشت: کسب رضای خداوند، انجام واجبات و ترک محرمات و حفاظت از منابع خدادادی، برای زمینه سازی حکومت اسلامی ضروری است.
,وی با اشاره به اینکه امام زمان(عج) از ما به ما نزدیکتر است و ناظر و آگاه بر رفتار و کردار ما است، خاطرنشان کرد: هر اندازه بیشتر به امام زمان(عج) توسل کنیم، مشکلات و سختیهایمان زودتر حل میشود.
,خطیب جمعه ملایر نمازگزاران را به تقوای الهی سفارش کرد و افزود: تا می توانید با انجام اعمال صالح، دوری از معاملات حرام و انجام واجبات، از این دنیا توشه و ذخیره ای برای آخرت خود بردارید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه