کاشت نهال به نام شهدای مدافع حرم درشهرستان قرچک

کاشت نهال به نام شهدای مدافع حرم درشهرستان قرچک
کاشت نهال‌هایی مزین به اسامی و عکس‌های شهدای مدافعان حرم در شهرستان قرچک انجام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین;- به مناسبت هفته درختکاری و منابع طبیعی کاشت نهال با اسامی و عکس‌های شهدای مدافعان حرم شهرستان قرچک توسط خانواده های آنان در مدرسه پسرانه شاهد خاتم انبیاء انجام شد.
در این مراسم که با حضور مسئولان و خانواده شهدای شهرستان قرچک برگزار شد، علی غفاری مدیر مدرسه شاهد خاتم انبیاء اظهار داشت: توجه به فضای سبز و حیات انسان بسیار مهم و با اهمیت است و کاشت درخت یک عبادت در دین اسلام محسوب می شود و از بین بردن آن یک مصیبت است.
وی گفت: برای تکریم و احترام به خون شهدا با کاشت هر درخت با نام آنان یک حیات تازه به جامعه داده می شود، آرامش و امنیت این نظام مدیون خون شهدا است.
غفاری با اشاره به آلودگی هوا بیان کرد: امروزه با افزایش وسایل نقلیه هوا آلوده تر شده است و برای آینده فرزندانمان باید به فکر درخت و سبزه باشیم؛ تا هوای سالم برای نسل آینده به یادگار بگذاریم، درخت و سبزه نشانه سرزندگی، نشاط و نفس است.
وی تاکید کرد: با اقدام فرهنگی کاشت نهال، یاد و نام شهدا را گرامی می داریم و گوشه ای از دین خود را به شهدا ادا می کنیم و با شهدا هم عهد می شویم، با آبیاری درختان شاهد به ثمر نشستن این انقلاب با هوای پاک خواهیم بود و نام و یاد شهدا زنده نگه داشته می شود.
مدیر مدرسه شاهد خاتم انبیاء با اشاره به برنامه‌های ترویجی فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: کاشت نهال به نام شهدا از جمله برنامه‌های گرامیداشت روز شهدا است که با مشارکت بنیاد شهید، آموزش و پرورش و مدرسه شاهد شهرستان قرچک انجام گرفته است.
گفتنی اشت، 22 اسفند در تقویم رسمی کشور به نام روز شهدا نام گذاری شده است.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین;-, قرچک آنلاین,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه