طمع شیرینی اقتصاد مقاومتی در سفره های رنگین عید گنبدکاووس
بازارچه اقتصاد مقاومتی اولین بار است که در گنبدکاووس برپا می شود و مردم محصولات تولیدی خود را در آستانه عید نوروز عرضه می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، در این بازارچه که شاید به واسطه عرضه مستقیم توسط تولیدکننده، ۲۰ محصول در قالب ۴ غرفه و با قیمت ۳۰ درصد زیر نرخ بازار عرضه شده است.
مواد خوراکی ، شیرینی ،لباسهای بچه گانه ،سفره های هفت سین، عروسک، کیف های چرم و نمدی و گل های تزئینی از جمله محصولات این بازارچه است.
,
مهدی جوقعلی یکی از تولید کننده های لباس است که دوخت، چاپ و تولید کلیه اجناس را در کارگاهش انجام می دهد و باقیمت پایین به فروش می رساند.
, ,
,
,
او می گوید: اجناسش در بازارچه اینچه برون نیز فروش می رود و کاسبان این بازارچه از اجناس او را خریداری می کنند و قیمت اجناس اینجا نزدیک به ۳۰ الی ۴۰ درصد زیر قیمت بازار است.
یکی دیگر از غرفه های فروش شیرینی های سنتی ترکمن است ، در این غرفه پیشمه، نان کاک و خرمایی عرضه می شود.شیرینی هایی همچون سایر محصولات و صنایع دستی ترکمن سفره های عید را رنگین تر می کند.
, ,
,
, ترشی یکی دیگر از محصولات این بازارچه است که به گفته مسئول غرفه، فروش تا به الان مناسب و خوب بوده و قیمت ها اینجا از نظر ارزانی با بازار قابل مقایسه نیست.
,او ادامه می دهد : نزدیک به عید است و مردم با گذر از مسیر اصلی و حضور در پارک شهرداری محصولات اقتصاد مقاومتی را می شناسند و سال جدید را با آن بر سر سفره عید آغاز می کنند.
, ,
,
, فروش گل های کریستالی، نمدی و تزئینات سفره هفت سین، مجسمه سازی و عروسکهای شب های عید روح تازه ای به بازار و فروشگاههای گنبد داده است.
,اگر چه برای اولین سال است که افتتاح شده و لی هم این فرصت را به مشاغل خانگی به خصوص بانوان و یا تولیدی هایی که توان عرضه را در بازار به جهت هزینه های بالای اجاره مغازه ندارند، می دهد و هم مردم اجناس مورد نیاز خود را با قیمت پایین تری خریداری می کنند.
, ,
,
, با دیدن رونق این بازارچه ضرورت احداث یک بازارچه ثابت در جهت تقویت و حمایت از اقتصاد مقاومتی به عنوان یکی از خلاء ها احساس می شود و امیدواریم ان شالله با کمک مسئولین این مشکل نیز مرتفع شود.
,گفتنی است این بازارچه برای اولین سال است که در گنبدکاووس در محل پارک شهرداری راه اندازی شده و از ۸ صبح تا ۱۰ شب تا ۲۹ اسفند ماه محصولات اقتصاد مقاومتی خود را به فروش می رساند.
,آنها هر هفته پنج شنبه ها نیز از ساعت ۱۰ تا ۶ بعدازظهر بازارچه ثابت در امامزاده گنبدکاووس برپا می کنند.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه